• Mardin30 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman22 °C
  • Şırnak21 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Diyarbakırda içkili mekana operasyon: 1 tutuklama
21 Haziran 2023 Çarşamba 08:33

Diyarbakır'da içkili mekana operasyon: 1 tutuklama

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde bir içkili mekana yapılan operasyonda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi. Olaya ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.
Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde bir içkili mekana yapılan operasyonda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi. Olaya ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.
 
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, silah ticareti ve kaçakçılığının önlenmesine yönelik operasyon yaptı.
 
Yapılan açıklamada, "Bağlar ilçesinde S.A.'nın işletmeciliğini yaptığı içkili eğlence mekânında, çok sayıda ruhsatsız tabanca ve uzun namlulu silahların bulunduğu, bu ruhsatsız tabancaları iş yeri içerisinde bulunan masa ve dolapların çekmeceleri içerisine gizli bölmeler yapılarak sakladıkları ve bu silahların satışını buradan gerçekleştirdikleri yönünde elde edilen bilgileri değerlendirilerek Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde operasyon düzenledi." denildi.  
 
14 Haziran'da gerçekleştirilen operasyonda; 1 Adet AK 47 model uzun namlulu tüfek, 3 adet AK- 47 uzun namlulu silaha ait şarjör, 108 adet AK-47 uzun namlulu silah fişeği, 5 adet ruhsatsız tabanca, 12 adet tabanca şarjörü, 215 adet tabanca fişeği, 2 adet pompalı av tüfeği, 37 adet av tüfeği kartuşu ve 1 TB kapasiteli Hard Disk ele geçirildi.
 
Gözaltına 3 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.A. tutuklanırken, F.K. ve S.K. adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA