• Mardin30 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman22 °C
  • Şırnak21 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Diyarbakırda çocuklar bayram öncesi giydiriliyor
20 Haziran 2023 Salı 08:55

Diyarbakır'da çocuklar bayram öncesi giydiriliyor

Bağlar Belediyesi, ihtiyaç sahibi çocuklara Kurban Bayramı öncesinde giyim desteğinde bulunuyor. 21 aile ve 87 çocuğun katıldığı organizasyona katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Toplam 250 çocuğumuzun temel giyinme ihtiyaçlarını karşılayara
Bağlar Belediyesi, ihtiyaç sahibi çocuklara Kurban Bayramı öncesinde giyim desteğinde bulunuyor. 21 aile ve 87 çocuğun katıldığı organizasyona katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Toplam 250 çocuğumuzun temel giyinme ihtiyaçlarını karşılayarak bayrama mutlu bir şekilde girmelerini amaçlıyoruz.” dedi.
 
Bağlar Belediyesi, belediyenin imkanları ve hayırseverlerin desteğiyle toplanan giysilerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı Günışığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Mağazası aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.
 
Tespit edilen 50’den fazla aile ve yaklaşık 250 çocuğa Kurban Bayramı öncesinde giysi desteği sağlanacak. 21 aile ve 87 çocuktan oluşan ihtiyaç sahibi grup için düzenlenen etkinliğe katılan Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, hazırlanan giysi paketlerini takdim etti.
 
Beyoğlu, aralarında deprem mağdurlarının da olduğu 250 çocuğun temel giysi ihtiyacını yerine getirerek bayram öncesinde yüzlerini güldürmeyi amaçladıklarını söyledi. 
 
Beyoğlu, "Sosyal belediyeciliği ilke edinen ve bunun gereğini yapan bir anlayıştan geliyoruz. İlçemizde ihtiyaç sahibi çok sayıda aile ve çocuk var. Onlara elimizden geldiği kadar destek olduk, olmaya da devam edeceğiz inşallah. Çocukların bayrama diğer akranları gibi mutlu girmesini arzuluyoruz." dedi. (İLKHA) 
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA