• Mardin30 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman22 °C
  • Şırnak21 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cizre’de yüzlerce yetime kışlık giyim yardımı yapıldı
14 Aralık 2022 Çarşamba 08:21

Cizre’de yüzlerce yetime kışlık giyim yardımı yapıldı

Yetimler Vakfı Cizre Temsilciliği ile Cizre Umut Kervanı tarafından ortaklaşa yürütülen "Bir Mont Bir Bot" projesi kapsamında Cizre’de yüzlerce yetim çocuğa kışlık giyim yardımında bulunuldu.
Yetimler Vakfı Cizre Temsilciliği ile Cizre Umut Kervanı tarafından ortaklaşa yürütülen "Bir Mont Bir Bot" projesi kapsamında Cizre’de yüzlerce yetim çocuğa kışlık giyim yardımında bulunuldu.
 
Cizre’de yetim, öksüz ve kimsesiz çocuklara yönelik yardım faaliyeti yürüten Yetimler Vakfı Cizre temsilciliği ile Cizre Umut Kervanı Türkiye genelinde başlatılan "Bir Bot Bir Mont" yardım kampanyası çerçevesinde Cizre’de yerinde tespit edilen yetimlere mont, bot ve kazak yardımında bulundu.
 
"Bir Mont Bir Bot" projesi kapsamında hayırseverlerin destekleriyle bir araya getirilen kışlık kıyafetler ihtiyaç sahibi yetim ve öksüz ailelere dağıtıldı.
 
Giyim yardımı hakkında açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı Cizre Temsilcisi Yusuf Özalp, hayırseverlerin destekleriyle kışlık yardımı yaptıklarını söyledi.
 
Özalp, "Yetimler vakfı Cizre Temsilciliği ile Cizre Umut Kervanı derneği olarak beraber başlatmış olduğumuz "Bir Mont Bir Bot"   projesi kapsamında hayırseverlerin bize ulaştırmış oldukları giyim yardımlarını aldık. Daha önceden Cizre merkez ve civar köylerde tespiti yapılan yetim ve öksüz ailelere bu yardımlarını takdim ettik. Dernek merkezimize gelme imkanı olmayan ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlerine, hayırseverlerin bize ulaştırmış oldukları bu yardımları takdim ettik. Allah İzzeti dergâhında kabul buyursun. Hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Malumunuz kış ayı ve soğuklar devam ediyor. Yolumuzu gözleyen binlerce yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi aileler var. Bu hayra ortak olmak isteyen hayırseverlerimiz ile bu ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü olmaya devam edeceğiz. Hayırseverlerimizin bize göndermiş olacakları bu yardımları ihtiyaç sahibi ailelere takdim edeceğiz." dedi. (İLKHA)
Bu haber toplam 134 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA