• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bozova’da doğalgaz çalışmaları sürüyor
11 Ağustos 2023 Cuma 08:55

Bozova’da doğalgaz çalışmaları sürüyor

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde doğalgaz hattı döşeme çalışmaları ilçe merkezinde tüm hızıyla sürüyor.
Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde doğalgaz hattı döşeme çalışmaları ilçe merkezinde tüm hızıyla sürüyor.
 
Bozova ilçe genelinde doğalgaz şebeke çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak kış aylarında vatandaşlara doğalgazın verilmesi bekleniliyor.
 
Bozova ilçe merkezinde en büyük yerleşim yerine sahip olan Yavuz Selim mahallesinde Doğalgaz şebeke döşeme çalışmalarını sürdüren  Doğalgaz şirketinin Bozova ilçe merkezinin tamamını doğalgaza kavuşturmak adına hummalı bir çalışma içerisinde olduğu görüldü.
 
Mahallelerine doğalgaz ulaştırılmasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirten Yavuz Selim Mahallesi sakinleri "Belediye Başkanımız Suphi Aksoy’a, mahallemize yaptığı hizmetler nedeniyle mahalle sakinleri olarak teşekkür ediyoruz. Malum, doğalgaz çok güzel bir hizmettir. Her nimetin de bir külfeti vardır. Doğalgaz çalışmalarının tamamlanması ile birlikte temiz bir ortama kavuşacağız. Gerek ısınmada gerek mutfakta doğalgaza kavuşacağız. Bu hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Suphi Aksoy’a ve tüm arkadaşlara hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz." diye konuştular.
 
Doğalgaz ile ilgili olarak yazılı bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Suphi Aksoy; "İlçemize her zaman en iyi hizmetleri sunma adına gece gündüz demeden çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. İlçemizin en büyük eksikliklerinden biri olan doğalgazı da ilçemize kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. İnşallah Allah bir aksilik vermez ise kış aylarında ilçemizi ve vatandaşlarımızı doğalgazla buluşturacağız. Geçtiğimiz günler de ilçemizi doğalgaza kavuşturmak için ilk kazmayı vurduk. Doğalgaz çalışanları ilçemizin en büyük mahallesi olan Yavuz Selim Mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanması için de yoğun ve tempolu bir çalışma var. Doğalgaz tüm vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun." dedi.
 
Vatandaşlar ise; "Gelmez denilen ve hayaldi denilen doğalgazı ilçemize kazandıran Belediye Başkanımız Sayın Suphi Aksoy’a teşekkür ediyoruz. Göreve geldiği ilk günden bugüne her zaman ilçemize güzel hizmetleri kazandırma adına büyük projeleri hayata geçiren Belediye Başkanımız Sayın Suphi Aksoy ilçemizin en büyük eksikliklerinden biri olan Doğalgazı da ilçemize kazandırılmasından dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz." dediler. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA