• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Binlerce vatandaş hep birlikte iftar açtı
17 Mayıs 2018 Perşembe 10:27

Binlerce vatandaş hep birlikte iftar açtı

Valilik ve Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında düzenlenen iftar programına binlerce vatandaş katıldı.

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman:

 “Vatandaşlarımızla bir arada olmak ve Ramazan Ayının manevi atmosferini hep birlikte yaşamaktan dolayı mutluyuz”

Valilik ve Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında düzenlenen iftar programına binlerce vatandaş katıldı.

Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı nedeniyle düzenlediği iftar programlarının ilkini gerçekleştirdi. 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı’nda düzenlenen iftar organizasyonuna binlerce vatandaş katıldı. Programa Mardin Vali/ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman’ın yanı sıra protokol üyeleri, siyasi parti ve sivil topum kuruluşu temsilcileri de katıldı.

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “Vatandaşlarımızla bir arada olmak ve Ramazan Ayının manevi atmosferini hep birlikte yaşamaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Binlerce vatandaş birlikte iftar açtı

Yaman, “İlimizde Ramazan Ayını en güzel şekilde yaşamak için Valiliğimiz ve Belediyemiz ile birlikte iftar organizasyonları düzenledik. Her gün 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı’nda vatandaşlarımız ile buluşmak için yaptığımız iftarların ilkini bugün yaptık. Geçen sene de Bu Meydanda hep beraber bu meydanda İftarımızı yaptık orucumuzu açtık. Allah nasip etti bu sene de bir araya geldik. Beraberce bu güzel ayın il akşamında Allah’ın bize vermiş olduğu nimetlerle orucumuzu açtık.” diye konuştu.

“Şehrimizde bir huzur iklimi oluştu”

Yaman, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Tabi gördüğünüz gibi şu son bir senedir ilimizde bir huzur iklimi oluştu. Bu huzur iklimi ile beraberde şehrimizin artık morali yüksek. Önümüzde seçimde var. Biz artık sizin bundan sonra ki huzurunuz için her türlü tedbiri aldık. İnşallah seçimi de bu huzur iklimi içerisinde geçireceğiz. Yani sizin çok rahat bir şekilde sizin hür iradenizi sandığa yansıtacak tedbirlerimizi de aldık. Her şeyden emin olarak oyunuzu kullanacaksınız. Ben tekrar ramazanın hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah Allah bayrama da eriştirir. Hayır, severlerimize de Allah kabul etsin diyorum.”

img_1291.jpg

img_1318.jpg

img_1323.jpg

img_1360.jpg

 

Bu haber toplam 1263 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • MİDYAT HÜDA PAR’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
  • Midyat'ta Hacı Adaylarına Yönelik Eğitim Semineri Verildi
  • MİDYAT’TAKİ MUHTARLAR’DAN AKMERCAN’A ÇIKARMA
  • Çalışan anneye bakıcı desteğinin detayları belli oldu
  • Ahmet Türk, Hayrettin Demir hakkında suç duyurusu yaptı
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA