• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Avrupa Birliği Hibe Programları Proje Yazma ve Uygulama Eğitimi projesi başladı
02 Temmuz 2019 Salı 10:33

Avrupa Birliği Hibe Programları Proje Yazma ve Uygulama Eğitimi projesi başladı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından hazırlanan, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) teknik destekli "Avrupa Birliği (AB) Hibe Programları...

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından hazırlanan, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) teknik destekli "Avrupa Birliği (AB) Hibe Programları Proje Yazma ve Uygulama Eğitimi" başladı.

Proje kapsamında Maden Mühendisliği Bölümünde, Uygulama ve Araştırma Merkez Müdür ve yetkililerine, AB projeleri ile ilgili akademik birim temsilcilerine 4 gün süre ile Yüksek Endüstri Mühendisi Kıdemli Proje Eğitmeni İbrahim Coşkun tarafından Avrupa Birliği Hibe Programları Proje Yazma ve Uygulama Eğitimi verilecek.

Rektör Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Prof. Dr. V. Haktan Özaçmak yaptığı açıklamada, uluslararası boyutta olan AB Projeleri hazırlama ve uygulama konusunda üniversite akademik personeline verilecek eğitimin, AB projeleri kapsamında hem deneyim hem de proje sayısını artıracağını ifade etti. Prof. Dr. Özaçmak, proje ile ülkeye ve bölgeye katkı sağlamayı amaçladıklarını belirterek, eğitimin tüm katılımcılara faydalı olmasını diledi ve projeye teknik destek sağlayan Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA)'na teşekkür etti.

AB Proje Yazama ve Uygulama eğitimi, 4 Temmuz Perşembe günü düzenlenecek sertifika töreni ile sona erecek.

 
 
Kaynak:
Bu haber toplam 184 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA