• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Yaman: “Mardin cazibe merkezi haline geldi”
09 Mayıs 2018 Çarşamba 11:08

Vali Yaman: “Mardin cazibe merkezi haline geldi”

Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği etkinlikler sayesinde kentte ziyaretçi sayısı arttı. Vali Mustafa Yaman, Mardin’in cazibe merkezi haline geldiğini belirtti.

Mardin’de son zamanlarda gerçekleştirilen Mezopotamya Bisiklet Yarışması, Uluslararası Uçurtma Festivali, PTT Türkiye Kadınlar Basketbol Kupası, Mardin Bienali, Mardin 3. Ulusal Foto Maraton ve Serbest Koşu ve Parkur Dünya Şampiyonası gibi etkinlikler de şehrin dünya tarafından daha iyi bilinmesine imkan veriyor. Bunun yanında ilde düzenlenen konser ve sanat etkinlikleri de şehre olumlu hava katıyor. 

“Şehrimiz hak ettiği yere geldi” 
Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “İlimiz her yönüyle beğenilen ve cazibe merkezi haline gelen bir şehir oldu. Mardin artık zor günlerini geride bırakarak hak ettiği konuma gelen bir şehir olmuştur. İlimizde terörün bıraktığı olumsuz hava hükümetimiz ve devletimizin etkin mücadelesiyle sona erdirilmiş ve akabinde yapılan çalışmalar ile artık bahar rüzgarları esmeye başlamıştır. Biz şehrimizin daha da iyi yerlere gelmesi adına durmaksızın etkinlikler düzenlemekte, kadim şehrimizi bu vesileyle daha da cazip kılmaktayız. Yaptığımız çalışmalar ise meyvelerini vermektedir” dedi. 

aw385310_03.jpg

aw385310_01.jpg

Kaynak:
Bu haber toplam 376 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA