• Mardin28 °C
  • Diyarbakır20 °C
  • Batman26 °C
  • Şırnak24 °C
  • İstanbul15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Umut Kervanı Diyarbakır Derneğinden 500 aileye gıda yardımı
07 Mart 2023 Salı 08:01

Umut Kervanı Diyarbakır Derneğinden 500 aileye gıda yardımı

Umut Kervanı Diyarbakır, Berat Kandili dolayısıyla hazırladığı gıda, kırmızı et ve ekmekten oluşan yardım paketlerini Diyarbakır'daki ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı.
Umut Kervanı Diyarbakır, Berat Kandili dolayısıyla hazırladığı gıda, kırmızı et ve ekmekten oluşan yardım paketlerini Diyarbakır'daki ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı.
 
Kahramanmaraş merkezli depremin ilk gününden bu yana deprem bölgesinde çalışmalarına ağırlık veren Umut Kervanı Diyarbakır, hayırseverlerin desteğiyle hazırlamış olduğu 500 gıda kolisi, kırmızı et ve ekmekten oluşan yardım paketini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.
 
Berat Kandili münasebetiyle Diyarbakır'da yapmış oldukları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Umut Kervanı Diyarbakır Derneği Başkan Yardımcısı Abdurrahim Karadeniz, hayırseverlerin destekleri doğrultusunda çalışmaları sürdüreceklerinin altını çizdi.
 
Karadeniz, "Umut Kervanı Diyarbakır olarak ihtiyaç sahibi ve mağdur ailelere yönelik gıda yardımı çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Berat Kandili münasebetiyle Diyarbakır merkez ilçelerinde hayırseverlerden temin edip hazırladığımız 500 adet gıda, kırmızı et ve ekmekleri ihtiyaç sahibi ve mağdur ailelere ulaştıracağız." dedi.
 
"Bu afetin yaraları uzun bir süre devam edecektir"
 
Bölgede büyük bir felaket yaşandığını hatırlatan Karadeniz, "Bu büyük afetten dolayı ihtiyaç sahibi ailelerimiz çoğaldı. Umut Kervanı Diyarbakır, olarak depremin ilk gününden itibaren tüm üye ve gönüllülerimizle gerek Diyarbakır gerekse de depremde etkilenen diğer 10 illerde depremzede kardeşlerimize hizmet etmeye, yaralarını sarmaya ve onlara umut olmaya çalıştık. Allah'ın izniyle çalışmaya da devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
 
Hayırseverlere çağrıda bulunan Karadeniz şunları söyledi:
 
"Umut Kervanı olarak tüm hayırsever halkımıza çağrımızdır. Yaşadığımız bu büyük afettin yaralarını sarmak için toplum olarak el ele vermemiz gerekir. Bu afetin yaraları uzun bir süre devam edecektir. Hayırseverlerimiz yardımlarını yaparken bütün bunları göz önünde bulundurmaları gerekir. Bu münasebetle tüm halkımızın Berat Kandilini tebrik eder ve başta deprem olmak üzere tüm bela ve musibetlerin define vesile olmasını temenni ediyoruz." (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Midyat'ta araç şarampole yuvarlandı: 2 yaralı
  • Vali Tuncay Akkoyun, Savur İlçesini ziyaret etti
  • Akaryakıtta tek fiyat uygulaması bugünden itibaren başladı
  • Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam geldi
  • Mardin’de trafik kazalarında 4 kişi hayatını kaybetti
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA