• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Survivordan diskalifiye edilen Cemal Hünala eşi Lale Cangaldan mesaj: Kocacığım çabuk gel
23 Ocak 2021 Cumartesi 11:53

Survivor'dan diskalifiye edilen Cemal Hünal'a eşi Lale Cangal'dan mesaj: Kocacığım çabuk gel

Survivor'a sağlık sorunları nedeniyle devam edemeyen ve gözyaşları içinde adaya veda eden Cemal Hünal için eşi Lale Cangal, Instagram hesabından paylaşımda bulundu.
Survivor'a sağlık sorunları nedeniyle devam edemeyen ve gözyaşları içinde adaya veda eden Cemal Hünal için eşi Lale Cangal, Instagram hesabından paylaşımda bulundu. Cangal, "Kocacığım çabuk gel! Sabırla gelmeni bekliyorum" dedi.
 
TV 8'in sevilen yarışma programı Survivor'da ünlüler takımında mücadele eden oyuncu Cemal Hünal, sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya devam edemedi. Acun Ilıcalı bu nedenle 44 yaşındaki oyuncunun diskalifiye edildiğini duyurdu. Karardan sonra Hünal, takım arkadaşlarına sarılarak dakikalarca ağladı.Survivor'dan diskalifiye edilen Cemal Hünal'a eşi Lale Cangal'dan mesaj: Kocacığım çabuk gel
 
"KOCACIĞIM ÇABUK GEL!"
 
Cemal Hünal'ın eşi Lale Cangal, ünlü oyuncunun Survivor'dan diskalifiye edilmesine bir anlamda sevindi. Eşini çok özleyen Cangal, "Kocacığım çabuk gel! Sabırla gelmeni bekliyorum" ifadelerini kullandı.
 
 
Survivor'dan diskalifiye edilen Cemal Hünal'a eşi Lale Cangal'dan mesaj: Kocacığım çabuk gel
 
PAYLAŞIMLARI TAKİPÇİLERİNİ DUYGULANDIRMIŞTI
 
Lale Cangal, eşinin yarışmaya katılma kararına destek vermiş ve Hünal ile ilgili olarak sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla takipçilerini duygulandırmıştı.Survivor'dan diskalifiye edilen Cemal Hünal'a eşi Lale Cangal'dan mesaj: Kocacığım çabuk gel
 
"BU ADAMLA FOTOĞRAFIM CİDDEN AZ"
 
Cangal, yarışmanın başlarında eşi için yaptığı bir paylaşımda, "Ben sevdiklerimi paylaşamazken öyle bir iş çıkar ki, 7-24 paylaşmak zorunda kalırsın. İşte o yüzden artık onu sosyal medyamdan sakınmayacağım. Bir de kendi iyi çıktığım fotoğrafları koymak aslında tarzım değil ama bu adamla fotoğrafım cidden az... 'Sizce Cemal hayatının normalini yaşamaya mı gitti, yarışmaya mı gitti?' bunu zamanla göreceğiz... 'Sizce sabır ve açlık performansı nasıl olacak?' Ben gerçekten yorum yapamıyorum. Göreceğiz" ifadelerine yer vermişti.
 
Kaynak: haberler.com
Bu haber toplam 854 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA