• Mardin30 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman22 °C
  • Şırnak21 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Soylu: Emniyetteki yeni FETÖ yapılanmasının başında CHP milletvekili Murat Bakan var
20 Nisan 2023 Perşembe 09:27

Soylu: Emniyetteki yeni FETÖ yapılanmasının başında "CHP milletvekili Murat Bakan" var

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Emniyetin içinde FETÖ'den sonra yeni bir sistem kurmaya çalıştıklarını tespit ettik. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan bunların başında, bedeli de çok ağır olacak." dedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Emniyetin içinde FETÖ'den sonra yeni bir sistem kurmaya çalıştıklarını tespit ettik. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan bunların başında, bedeli de çok ağır olacak." dedi.
 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu.
 
14 Mayıs seçimleriyle ilgili "Seçim güvenliği nasıl sağlanacak?" sorusunu yanıtlayan Bakan Soylu, seçimde 600 bini aşkın personelin görev alacağını duyurdu.
 
CHP İzmir Milletvekili Bakan'ın, Jandarma Genel Komutanlığı personelinin seçim gecesi görev başında olmalarına dair bir talimata ilişkin paylaşımına yönelik soruya Soylu, "O bahsedilen milletvekili FETÖ'nün Türkiye'deki en temel aparatlarından bir tanesidir. FETÖ'nün temel aparatıdır. Bu bütün bizim istihbarat camiamızda, emniyet camiamızda bu kadar net açık yani." yanıtını verdi.
 
Soylu, "Emniyet içerisinde paralel bir yapı kurmaya çalışan bir anlayışın kendisidir. FETÖ'nün ikinci paralel yapısını oluşturmaya çalışıyor. Bütün sistem elimizdedir. Bütün sistem de yargıya intikal ettirilecektir. Son çerçevesini çiziyoruz. Emniyetin içerisinde FETÖ'den sonra bunlar yeni bir sistem kurmaya çalışıyor. Emniyetin içerisinde yeni bir sistem kurmaya çalıştılar. Biz bu yeni sistemi tespit ettik. Birçoğunu açığa aldık. Birçoğuyla ilgili şimdi şemamız bellidir. Çok net söylüyorum. Murat Bakan bunların başındadır. Bedeli çok ağır olacaktır." dedi.
 
Bununla ilgili bütün hazırlıkları yaptıklarını kaydeden Soylu, "Emniyet içerisinde Murat Bakan'ın bizatihi kendi oluşturduğu, kendi kurguladığı, devletin emniyetini ve devletin istihbaratını hem bozmaya hem de içeride başka bir yapılanmayı oluşturmaya çalışan çok derin bir ağ olduğunu da söyleyebiliriz" diye konuştu.
 
(İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA