• Mardin25 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak17 °C
  • İstanbul16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kırsala yeni yollar, merkeze asfaltlama çalışması
09 Ağustos 2023 Çarşamba 08:23

Kırsala yeni yollar, merkeze asfaltlama çalışması

Bağlar Belediyesi, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak hava koşullarına rağmen ilçe merkezinde ve kırsalda hizmetlerine aralıksız olarak devam ediyor.
Bağlar Belediyesi, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak hava koşullarına rağmen ilçe merkezinde ve kırsalda hizmetlerine aralıksız olarak devam ediyor.
 
Bağcılar Mahallesi’nde 1147.sokak ilk kez asfaltlandı, kırsal Batı Çanakçı Mahallesi’nde ise 8 ayrı noktada toplam 2.5 kilometre yeni yol çalışması gerçekleştirildi.
 
Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin dört bir yanında tüm imkanları seferber ederek asfaltlama ve yeni yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Zorlu sıcak hava koşullarına rağmen bir yandan merkezde, bir yandan da kırsalda vatandaşların talep ettiği hizmetler yerine getiriliyor, yerleşim yerleri ve yaşam alanları konforlu hale getiriliyor.
 
Türkiye’nin en büyük mahallesi Bağcılar Mahallesi’nde yeni açılan 1147/3. sokakta 100 metre uzunluk ve 10 metre genişlikte asfaltlama çalışması gerçekleştirildi. Trafiğe açılan sokağın yeni görüntüsü vatandaşların beğenisini kazandı.
 
Kırsalda çalışan ekipler ise bu kez Batı Çanakçı Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından yeni yapıların inşa edildiği 8 ayrı noktada yeni yol açma çalışması gerçekleştirdi. Tamamlanarak ulaşıma açılan yollar, mahalle sakinlerinin şehir merkezi ve mahalle içi ulaşımını kolaylaştırdı.
 
Hizmet seferberliğini aralıksız şekilde sürdürdüklerini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Büyük bir aşkla çalışan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. Biz halkımızı gönülden seviyoruz ve mağdur olmamaları için tüm imkanlarımızla beraber hizmet ediyoruz. İlçemiz bu hizmetlerle gün geçtikçe güzelleşmeye devam edecek." değerlendirmesinde bulundu.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA