• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Eski Adalet Bakanı Gül: Sorunları görmezden gelme hakkımız yok
26 Mart 2022 Cumartesi 10:26

Eski Adalet Bakanı Gül: Sorunları görmezden gelme hakkımız yok

Halkın yaşadığı sorunların farkında olduklarını belirten Eski Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, “Bu sorunları görmezden gelmeye, halının altına süpürmeye hakkımız yok.” dedi.
Geçtiğimiz Ocak ayında Adalet Bakanlığı görevini Bekir Bozdağ'a devreden Abdulhamit Gül, bakanlık görevinin ardından bir dizi temaslarda bulunmak üzere ilk kez memleketi Gaziantep’e geldi.
 
Dün akşam saatlerinde geldiği Gaziantep’te Vali Davut Gül, belediye başkanları ve AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı teşkilatının yanı sıra kalabalık bir grup tarafından havalimanında karşılanan Gül, ilk olarak Gaziantep Valiliğini ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
 
Gül, kentteki temaslarının 2’inci gününde AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı binasında partililerle buluştu.
 
Partililere hitap eden Gül, mevkilerin ve makamların gelip geçici olduğunu belirterek, siyasete kaldığı yerden devam edeceğini ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halka hizmet edeceğini söyledi.
 
“Hizmetlerimiz devam edecek”
 
Gaziantep'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çok büyük yatırımları ve hizmetlerin ortaya konduğunu belirten Gül, “Milletvekili arkadaşlarımız, belediye başkanlarımız ve teşkilatımız ile birlikte Gaziantep'in tüm sorunlarını masaya yatırıp, bu konudaki taleplerimizi ilettiğimizde Allah razı olsun cumhurbaşkanımız Gaziantep'in ne ihtiyacı varsa bütün hükümete talimatı oldu ve her zaman Gaziantep'in yanında yer aldı. Hükümetlerimizin bu yılki yatırımları da dahil ettiğimizde, Gaziantep'e 50 milyarı aşan yatırımları var. Elbette bu hizmetler devam edecek.” dedi.
 
“Hiçbir vatandaşımızı asla ayrıştıran bir politikaya girmedik ve girmeyeceğiz”
 
Türkiye, Gaziantep ve millet aşkı ile çalıştıklarını ifade den Gül, “Ötekileştirmeden, düşüncesi, mezhebi, meşrebi, inancı yaşam tarzı ne olursa olsun 84 milyon biriz, beraberiz ve kardeşiz anlayışıyla siyaset yaptık. Hiçbir zaman bir vatandaşımızı asla ayrıştıran bir politikaya girmedik ve girmeyeceğiz. Partili, partisiz bu memleket, bu şehir için yüreği atan bütün hemşerilerimizi selamlıyor ve teşekkürlerimi arz ediyorum.” diye konuştu.
 
“Sorunları görmezden gelmeye, halının altına süpürmeye hakkımız yok”
 
Yerel yönetimde de milletiin sorunlarını çözmeye çalıştıklarını belirten Gül, “Elbette milletimizin, ülkemizin yaşadığı sorunların farkındayız. Milletimizin bu anlamda yaşadığı mevcut sorunları da çözmeye muktedir olacak siyasi parti yine AK Parti’dir. AK parti bu sorunları da çözecektir. Bu sorunları görmezden gelme hakkımız yok. Halının altına süpürmeye hakkımız yok. Bu sorunları bilerek üstüne gidecek ve inşallah AK Parti yine milletimizin sorunlarını çözecektir.” şeklinde konuştu.
 
“Bu memlekete ve şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz”
 
Mevkilerin ve makamların geçici olduğunu belirten Gül, “Ama en güzel makam bu milletin ferdi ve bu ailenin bir parçası olmaktır. Bu memlekete ve şehrimize hizmet etmeye bugüne kadar olduğu gibi devam etmeyi de sürdüreceğiz. Nasıl bugüne kadar hizmet etmeyi sürdürdüysek bundan sonra da bu şehrin, bu memleketin bir evladı olarak, yine gece gündüz siyasetimizi, gayretimizi arttırarak devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
 
“Gaziantep için devam eden ve devam edecek yatırımlar var”
 
Gaziantep'in eğitim ve ulaşım sorunlarının olduğunu belirten Gül, “Sağlıkta çok önemli adımlar atıldı. Üretimde, istihdamda çok önemli adımlar atıldı. Bunların hepsini sizler de çok iyi biliyorsunuz. Halen devam eden, devam edecek yatırımlar var. Gaziantep Şehir Hastanesi önümüzdeki birkaç hafta sonra resmi sıkıntılarda çözülerek inşallah inşaat çalışmaları devam edecek Gaziantep'in eksikliklerini hep beraber gidereceğiz. Gaziantep'imizi, 2 milyon hemşerimizi inşallah daha güzel bir geleceğe beraber taşıyacağız.” ifadelerinde bulundu. (İLKHA)
Bu haber toplam 219 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Gazze’de Gönüllü Doktorluk Yapan Taner Kamacı Üniversite Öğrencilerine Gazze İzlenimlerini Anlattı
  • Mardin'den İlhamla Tasarlanan Takılar Slovenya'da
  • KAYMAKAM ÖZDEMİR’DEN TURİZMCİ ESNAFA ZİYARET
  • MİDYAT MÜFTÜSÜ BULUNMAZ’A PLAKET
  • Devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA