• Mardin25 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak17 °C
  • İstanbul16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bozova’da doğalgaz için ilk kazı yapıldı
31 Temmuz 2023 Pazartesi 09:12

Bozova’da doğalgaz için ilk kazı yapıldı

Bozova İlçe merkezine verilecek olan doğalgaz için ilk kazı yapıldı.
Bozova İlçe merkezine verilecek olan doğalgaz için ilk kazı yapıldı.
 
Bozova’ya verilecek olan doğalgaz için kent merkezi emniyet caddesinde düzenlenen törende, AKSA Doğalgaz Şanlıurfa Bölge Müdürü Muhammed Nezih Ural, "Bugün burada çalışmasına başlayacağımız doğalgazı Bozova ilçemize inşallah kış ayları öncesinde tamamlayarak ilk meşaleyi yakacağız. Doğalgazın Bozova ilçemize kazandırılmasında büyük emekleri olan ve bizlere her türlü destek ve takıyı sunan Bozova Belediye Başkanımız Suphi Aksoy’a da burada kurumum ve ekibim adına teşekkür ediyorum. Daha önce Bozova merkezde 15 kilometrelik bir çalışma yapılacaktı. Bozova Belediye Başkanımız ilçenin tamamına doğalgazın verilmesi gerektiğine kanaat getirdi. Bizde 15 kilometrelik alanı 35 kilometre alana çıkararak ilçenin tamamına doğalgazı vermiş olacağız. Doğalgaz şimdiden Bozova ilçemize hayırlı olsun." dedi.
 
Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ise, "Bugün burada kazı çalışmalarına başladığımız ve kısa süre içerisinde Bozova ilçemize kazandıracağımız doğalgaz ilçemize hayırlı olsun, bugüne kadar ne söz verdiysem halkımız için ne yapılması gerekiyorsa hizmet anlamında hepsini yerine getirdik getirmeye de devam ediyoruz. Bugün burada ilk kazmasını vurduğumuz doğalgazımız şimdiden tüm halkımıza ve ilçemize hayırlı olsun kent merkezinin yanı sıra tüm kırsal mahallelerimize de doğalgaz verilmesi için yine öncülük edeceğiz. Doğalgazı inşallah kış aylarında kullanıma sunmuş olacağız." diye konuştu.
 
AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Çakmak ise, "Bugün ilçemize kazandırılacak olan doğalgazdan dolayı başta Belediye başkanımız Suphi Aksoy ve ekibine ayrıca ilçemize kazandırılacak doğalgaz çalışmalarında bulunan AKSA Doğalgaz Şanlıurfa Bölge Müdürü Muhammed Nazif Ural ve tüm ekibine şahsın ve ilçem adına teşekkür ediyorum. Bugün burada bir bayram yaşanıyor. Bu bayram Bozova’mızın doğalgaza kavuşma bayramı olacaktır. Doğalgaz şimdiden tüm ilçemize ve halkımız hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.
 
Doğalgaz ile ilgili olarak 40 yıldır Bozova’da esnaflık yapan Halil Akbulut, ‘Öncelikle ilçemize doğalgazın gelmesinde büyük emekleri olan Belediye başkanımız Suphi Aksoy ve tüm ekibine teşekkür ediyorum. Belediye başkanımız göreve geldiği ilk günden bugüne ilçemizde eksik olan ve yapılması gereken tüm hizmetleri yerine getirdi ilçemize gerekli olan bir projeyi hizmeti daha ilçemize kazandırdığı için de tekrardan Belediye başkanımız Suphi Aksoy ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA