• Mardin25 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak17 °C
  • İstanbul16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bozova Belediyesinin açtığı yüzme havuzu çocukların ilgisini görüyor
24 Temmuz 2023 Pazartesi 09:49

Bozova Belediyesi'nin açtığı yüzme havuzu çocukların ilgisini görüyor

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte başta boğulmalara karşı önlem almak için Bozova Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete açılan yarı olimpik yüzme havuzu geçen yıl olduğu gibi bu yıl da misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.
Yaz aylarının gelmesi ile birlikte başta boğulmalara karşı önlem almak için Bozova Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete açılan yarı olimpik yüzme havuzu geçen yıl olduğu gibi bu yıl da misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.
 
Şanlıurfa Bozova Belediyesi tarafından faaliyete açılan yarı olimpik yüzme havuzu bugün itibariyle hizmet vermeye başladı.
 
Yarı olimpik yüzme havuzunda deneyimli yüzme kurs öğreticileri nezaretinde haftanın belirli saatlerinde kursiyerlere yüzme kursu verilmeye başlandı. 
 
Bozova Belediyesi tarafından yaptırılan yarı olimpik yüzme havuzu çocuklar ve gençlerin vazgeçemediği mekân haline geldi.
 
Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy'un girişimleri sonucu Gençlik ve Spor Bakanlığının katkılarıyla 2020 yılında temeli atılan ve geçtiğimiz yıl tamamlanan yarı olimpik yüzme havuzu, Bozovalıların hizmetine açıldı.
 
Gençlerin baraj, gölet ve sulama kanallarında yaşanan boğulma vakalarının önüne geçmek için yapılan havuzda, haftanın 5 günü yüzme eğitimi veriliyor. Her biri 8 saatten oluşan 4 farklı seansta verilen çok sayıda  genç ve çocuk katılıyor.
 
Bozovalı gençlerin ve çocukların serinlemek amacıyla girdikleri Atatürk Baraj Gölü ve sulama kanallarında boğulmaların önüne geçmek adına önemli bir projeye imza atan Belediye Başkanı Suphi yaptığı yazılı açıklamada, "Özellikle yaz aylarında sıcaklardan bunalan çocuk ve gençlerimizin girdikleri baraj göleti ve sulama kanallarında hemen hemen her gün acı haberler alıyorduk. Bozova Belediyesi olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin gönül rahatlığı ile uzman kurs öğreticilerimiz nezaretinde haftanın belirli günlerinde ve saatlerinde havuzumuzda yüzme eğitimleri almalarını sağlıyoruz. Böylece genç ve çocuklarımızın gönül rahatlığıyla serinledikleri yarı olimpik yüzme havuzumuzu geçtiğimiz yıl hizmete sunmuş olduk" dedi. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA