• Mardin29 °C
  • Diyarbakır30 °C
  • Batman26 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Altılı Masa Cumhurbaşkanı adayını 6 Martta açıklayacak
03 Mart 2023 Cuma 07:49

Altılı Masa Cumhurbaşkanı adayını 6 Mart'ta açıklayacak

Altılı Masa toplantısı sonrası yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı adayı ve geçiş süreci yol haritasının 6 Mart'ta açıklanacağı belirtildi.
Altılı Masa toplantısı sonrası yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı adayı ve geçiş süreci yol haritasının 6 Mart'ta açıklanacağı belirtildi.
 
Altı muhalefet partisi lideri Millet İttifakı'nı oluşturan altı siyasi partinin genel başkanlarının katıldığı "Liderler Buluşması" saat 14.00'te, Saadet Partisi Genel Merkezi'nde başladı. 
 
Altı saate yakın süren toplantının sonunda, Masa'nın nihai kararı vermek üzere 6 Mart Pazartesi yeniden toplanacağı açıklandı.
 
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğindeki toplantıya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katıldı.
 
Toplantı sonrası yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
 
"Millet İttifakını oluşturan siyasi partilerin genel başkanları olarak 28. Dönem TBMM ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaşmış bulunuyoruz. Genel başkanların partilerinin yetkili kurullarını bilgilendirmeleri sonrası nihai açıklamayı 6 Mart 2023 tarihinde kamuoyu ile paylaşmak üzere Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde tekrar bir araya geleceğiz." (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA