• Mardin41 °C
  • Diyarbakır40 °C
  • Batman43 °C
  • Şırnak41 °C
  • İstanbul34 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Midyat İtfaiye Gurup Amirliğine Yusuf Şahin atandı
12 Mayıs 2024 Pazar 20:41

Midyat İtfaiye Gurup Amirliğine Yusuf Şahin atandı

Mardin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Midyat İtfaiye İstasyonu Grup Amirliği görevini vekâleten yürüten, Yusuf Şahin asaleten atandı.

Midyat İtfaiye Grup Amiri Yusuf ŞAHİN, Sırasıyla; İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Şişli İtfaiye Grup Amirliği, Gaziosmanpaşa İtfaiye Grup Amirliği ve Bağcılar İtfaiye Grup Amirliği görevlerini yürüttü. Ardından, Mardin Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlığına bağlı Midyat İtfaiye Gurup Amirliğini vekâleten yürüttü. Burada, görevde yükselme sınavlarında başarı elde ederek vekâleten yürüttüğü Midyat İtfaiye Grup Amirliğine resmen atanarak görevine başladı.

Midyat İtfaiye Grup Amiri Yusuf Şahin, yaptığı açıklamada, “Amacım Midyat halkının can ve mal güvenliğini en güzel şekilde korumaktır. Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet için Midyat İtfaiyesine depreme dayanıklı modern bir itfaiye istasyonu kazandırmaktır. Modern, kullanışlı itfaiye araçları ve profesyonel itfaiyecilerle Midyat’ımıza yakışır hizmet etmektir” dedi.

İstanbul İtfaiyesinde çalışırken, itfaiyelerde iş sağlığı ve güvenliği üzerinde tezli yüksek lisansı bulunan Şahin , İstanbul İtfaiye Olimpiyat yarışlarında 2014 ve 2016 da başarı göstererek 2 adet üçüncülük madalyası, en son Türkiye'de meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde arama kurtarma çalışmalarında üstün başarı gayretleriyle eski Mardin valisi tarafından başarı belgesi alan Şahin, aynı zamanda itfaiye ileri düzey arama kurtarma ve yangın eğitmeni olarak görev yapmaktadır.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA