• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yeni Malatyaspor, Olimpija Ljubljana maçının ardından transfer için harekete geçti
26 Temmuz 2019 Cuma 12:15

Yeni Malatyaspor, Olimpija Ljubljana maçının ardından transfer için harekete geçti

Yeni Malatyaspor'da, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu birinci maçında Olimpija Ljubljana karşısında alınan 2-2'lik beraberlikle umutlar ikinci maça taşınırken,...

Yeni Malatyaspor'da, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu birinci maçında Olimpija Ljubljana karşısında alınan 2-2'lik beraberlikle umutlar ikinci maça taşınırken, yönetimin göze çarpan eksik noktalara transfer yapmak için harekete geçtiği bildirildi.

Mücadelenin ardından Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın fiziksel olarak hazır olmadıklarını ve bazı bölgeler için de oyuncu eksiklerinin bulunduğunu söylemesi üzerine yönetimin harekete geçtiği ve önceliği sol beke vererek transfer harekatına başlayacağı belirtildi.

Yeni transferlerden Hadebe'nin performansıyla beğeni aldığı sarı-kırmızılıların sol bek, orta saha ve forvete takviye yapacağı bildirildi.

Maçtan sonra Sergen Yalçın ile görüşen Başkan Adil Gevrek'in de en az 4 oyuncu daha transfer edeceklerini ve önceliği listelerinde bulunan isimlere vereceklerini paylaştığı öğrenildi.

Bu arada Malatya temsilcisinde 1 Ağustos Perşembe günü deplasmanda oynayacak Olimpija Ljubljana karşılaşmasının hazırlıklarının da yarın başlayacağı açıklandı. Çalışmalara yeni transfer Chaaeleli'nin de katılacağı öğrenildi.

Sarı-kırmızılıların UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu için UEFA'ya verdiği 25 kişilik listede Chaaeleli'nin ismi bulunmuyor.

 
 
Kaynak:
Bu haber toplam 137 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA