• Mardin22 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak24 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Viranşehir Belediye Başkanı Ekinciden 10 Ocak Gazeteciler Günü mesajı
10 Ocak 2022 Pazartesi 12:37

Viranşehir Belediye Başkanı Ekinci'den 10 Ocak Gazeteciler Günü mesajı

Şanlıurfa Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.
Ekinci, "Milletimizin sesi ve vicdanı olan, yedi gün yirmi dört saat mesai harcayan tüm gazetecilerimizin günü kutlu olsun." dedi.
 
Tarafsız ve objektif basının, toplumların olmazsa olmazı olduğunu vurgulayan Ekinci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.
 
Ekinci mesajında; "Ülkemizin, ilimizin ve ilçemizin her köşesinde özveri ile görevlerini sürdürmeye çalışan değerli basınımızın daha güzel şartlarda halkımızı bilgilendirmesi adına 2022 yılının onlar için umut verici olmasını temenni ediyorum. Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Gazeteci kardeşlerim görevlerini yerine getirirken yardımcı olmak da hepimizin görevidir. Vatandaşımızın doğru ve tarafsız haber almasını sağlamak adına zaman ve mekân gözetmeksizin mesleğin gerektirdiği etik ve ahlak kuralları doğrultusunda ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışıyla görevlerini özveriyle yerine getiren başta Viranşehir'imizin basın emekçileri olmak üzere tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü içtenlikle kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)
Bu haber toplam 280 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA