• Mardin25 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak17 °C
  • İstanbul16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vatandaşlarla Son İftar Yemeğinde Buluştular
09 Nisan 2024 Salı 13:15

Vatandaşlarla Son İftar Yemeğinde Buluştular

Midyat Belediyesi, Ramazan ayı boyunca gerçekleştirdiği iftar programları, İkram Lokması uygulaması ve çeşitli etkinlikleriyle binlerce vatandaşın gönlüne dokundu.

Mardin’in Midyat ilçesinde, Ramazan’ın ilk gününden beri Midyat Belediyesi’nce kurulan iftar sorasında her gün yaklaşık 2 bin kişi birlikte iftar açıyor.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Muazzez Acar ve Grup Tillo üyeleri, iftar programlarının son gününde vatandaşla iftar yaptı. İftar öncesinde vatandaşlarla sohbet ederek halini hatırını soran Başkan Şahin ve Grup Tillo üyelerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

SON İFTAR YEMEĞİNDE VATANDAŞI YALNIZ BIRAKMADI

Midyat Belediyesi’nin birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının artırılması amacıyla Ramazan ayı vesilesiyle kurduğu iftar sofrasında her gün 3 çeşit sıcak yemek ve tatlı ikramı yapılıyor. Midyat’ın en işlek caddesi üzerinde kurulan iftar programına katılan ilahi sanatçıları Grup Tillo, iftar saatinde belediye personeli ile birlikte yemek kazanlarının başına geçip vatandaşlara yemek ikramında bulundu.

Midyat Belediye Başkanı Şahin ve Ak Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış, vatandaşlarla birlikte sıraya girerek yemeğini alıp masaya geçti. Grup Tillo, iftar saatinin yakınlaşmasıyla iftara katılanlar için ilahiler seslendirdi, ardından akşam ezanını okudu.

İftarlarını açan vatandaşlar ile birlikte yemek duası yapan Grup Tillo üyeleri, bu organizasyon için Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’e teşekkür ettiler.

Başkan Şahin de, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri iftar programına katılan vatandaşlara teşekkür ederek, her yıl bu etkinliği düzenleyeceklerini ifade etti.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA