• Mardin25 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak17 °C
  • İstanbul16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Yrd. ve Vakıflar Bölge Müdürü Üniversite Öğrencileriyle İftar Açtı
04 Nisan 2024 Perşembe 16:30

Vali Yrd. ve Vakıflar Bölge Müdürü Üniversite Öğrencileriyle İftar Açtı

Mardin Artuklu Üniversitesi ve Vakıflar Diyarbakır Bölge Müdürlüğü işbirliğinde Kampüste öğrencilere yönelik düzenlenen iftar etkinlikleri devam ediyor.

Mardin Vali Yardımcısı Abdullah Demirdağ ve Vakıflar Diyarbakır Bölge Müdürü Hakan Demir iftar etkinliklerinin düzenlendiği Mardin Artuklu Üniversitesi kampüs merkezi yemekhaneyi ziyaret ettiler.

Vali Yardımcısı Demirdağ ve Vakıflar Diyarbakır Bölge Müdürü Demir’e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Reşit Yıldız, Genel Sekreter Eyyüp Birkan ve etkinlikleri koordine eden Mardin Artuklu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Mehmet Bayar eşlik etti.

Yemeklerin hazırlandığı alanları da gezen Vali Yardımcısı Demirdağ ve beraberindekiler çalışan personellere emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Yemek tezgâhının başına geçip öğrencilere iftar yemeğini dağıtan Vali Yardımcısı Demirdağ, Vakıflar Diyarbakır Bölge Müdürü Demir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Reşit Yıldız, Genel Sekreter Eyyüp Birkan ve Daire Başkanı Mehmet Bayar iftarlarını öğrencilerle birlikte açtılar.

İftar sonrası üniversiteli öğrencilerle de sohbet eden Vali Yardımcısı Demirdağ, iftar etkinlikleri nedeniyle Mardin Artuklu Üniversitesine ve katkı sunan Vakıflar Diyarbakır Bölge Müdürlüğüne teşekkür etti.

2-002.jpg

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA