• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Karaloğlu, Bismilde belediye çalışmalarını inceledi
14 Ocak 2022 Cuma 10:22

Vali Karaloğlu, Bismil'de belediye çalışmalarını inceledi

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Münir Karaloğlu, belediye tarafından Bismil’de yapılan çalışmaları inceledi.
Bismil Kaymakamı Enver Hakan Zengince’yi ziyaret eden Karaloğlu, ilçede planlanan ve devam eden projelerle ilgili istişarede bulundu.
 
Vali Karaloğlu ardından Kaymakam Zengince ile içerisinde; kültür, kadın ve aile, gençlik ve spor hizmetlerinin yanı sıra sosyal hizmetlerin de yer alacağı Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binasındaki çalışmaları inceledi.
 
Kaldırım, aydınlatma ve asfaltlama çalışmaları tamamlanan İstasyon Caddesine geçen Karaloğlu, çalışmaları kontrol ederek çarşı esnafını ziyaret etti.
 
Yapımı Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğünce devam eden Atıksu Arıtma Tesisi’ndeki çalışmaları denetleyen Karaloğlu, DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi’den bilgi aldı.
 
250 öğrenci kapasitesine sahip Hafızlık Yatılı Kız Kur'an Kursu'nda devam eden çalışmalarını kontrol eden Karaloğlu, asfalt çalışmaları tamamlanan Diyar Caddesinde esnaf ziyareti ederek bir süre sohbet etti.
 
Her ilçede olduğu gibi Bismil’de de birçok yatırımı vatandaşların hizmetine sunacaklarını belirten Karaloğlu, "Bismil’in yarını bugünden daha güzel olacak." dedi. (İLKHA)
Bu haber toplam 285 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA