• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Hacıbektaşoğlu Güres Caddesi iyileştirme çalışmalarını inceledi
08 Eylül 2021 Çarşamba 14:30

Vali Hacıbektaşoğlu Güres Caddesi iyileştirme çalışmalarını inceledi

Siirt Valisi ve Belediye Başkan vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt Belediyesi tarafından yapım inşaatı devam eden Güres Caddesi iyileştirme çalışmalarını denetledi.
Kentin sosyal, kültürel ve ekonomik yaşamına değer katacak ve aynı zamanda şehre yeni bir estetik görünüm kazandıracak olan caddede devam eden alt yapı ve yenileme çalışmalarını inceleyen Vali Hacıbektaşoğlu, firma ve belediye yetkililerinden bilgi aldı. Cadde üzerindeki esnaf ve vatandaşlarla görüşerek, sorun, talep ve şikâyetlerini dinledi.
 
Hazreti Fakirullah Güres Caddesi’nde yapılan iyileştirme çalışmaları ile ilgili esnaf ve vatandaşları bilgilendiren ve görüşlerini alan Vali Hacıbektaşoğlu, “Esnaf ve vatandaşlarımızın gösterdikleri sabır ve hoşgörüden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.“ dedi.
 
Güres caddesi alt yapı ve yenileme projesinin kentin en büyük yatırım projelerinden biri olduğuna dikkat çeken Vali Hacıbektaşoğlu, inşaat süresince tüm esnaf ve vatandaşlarımızdan sabır beklediklerini ifade etti.
 
Kente yakışır bu projenin hizmete girmesi için yoğun çaba harcadıklarını belirten Vali Hacıbektaşoğlu, “Kentin sosyal, kültür ve sanat yaşamına renk katacak olan caddenin biran önce tamamlanması için çalışmaları hızlandırdık, inşallah caddemizi en kısa sürede tamamlayarak, kadirşinas Siirtli hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Caddemiz bittiği zaman Türkiye’nin en iyi modern örnek caddelerinden biri olacaktır.” dedi. (İLKHA)
Bu haber toplam 287 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA