• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Demirtaştan Bayram Mesajı
19 Temmuz 2021 Pazartesi 10:30

Vali Demirtaş'tan Bayram Mesajı

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş Bayram Mesajı yayımladı.
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş Bayram Mesajı yayımladı.
 
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmur Demirtaş Kurban Bayramı  mesajı Yayımladı. Demirtaş Mesajında şu ifadelere yer verdi.
 
"Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir bayramı daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu içinde, tüm Mardinli hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı can-ı gönülden kutluyorum.
 
Birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren, millet olma iradesini en üst düzeyde hissettiren, kırgınlıkları aettiren bayramlar kadim medeniyetimizin en önemli değerlerindendir.
 
Umutların yeşerdiği, iyilik ve güzelliklerin flizlendiği bu bayram günlerini, el ele vermenin ve ortak değerlerimizi güçlendirmenin bir vesilesi olarak görmeliyiz.
 
Kurban ibadetinin ihtiyaç sahibi kimselere ulaşmak ve sahip olduğumuz nimetleri başkalarıyla paylaşabilmekle gerçekleşeceğinden hareketle bu kutsal günleri; taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalı, özellikle bu günlerde birbirimize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıktığımız ve hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece daha güzel bir dünyaya ulaşacağımız kanaatindeyim. Bu duygu ve düşüncelerle;
 
Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve refahı için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum. İlimizde Kurban Bayramı’nın rahat ve huzur içinde geçmesi için gerekli tüm önlemlerin alındığını da hatırlatırken vatandaşlarımızın kesecekleri kurbanların kabul olmasını, bu güzel bayram günlerinin sevinçlere, mutluluklara vesile olmasını diliyorum.
 
Mardinli hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum "
Bu haber toplam 326 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA