• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Demirtaş’ın Hafta Sonu Mesaisi Midyat İlçesi Oldu
02 Ekim 2022 Pazar 11:15

Vali Demirtaş’ın Hafta Sonu Mesaisi Midyat İlçesi Oldu

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Midyat ilçesinde tamamlanan ve devam eden çalışmaların yanı sıra planlanan projeler çerçevesinde sahada yerinde incelemelerde bulundu.

Hafta içerisinde yoğun bir çalışma temposunda çalışan Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, hafta sonları da ilçe ilçe gezerek yatırımları yerinde incelemeyi sürdürüyor. Bu çerçevede Vali Demirtaş,  bu hafta sonu da mesaisini Midyat ilçesine ayırdı.

Vali Demirtaş, Midyat mesaisinde ilk olarak çevre kirliliğini önlemek ve geri dönüşümü mümkün atıkları ekonomiye kazandırmak adına kurulan Katı Atık Toplama Merkezinde incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgiler aldı.

Daha sonra Vali Demirtaş, ilçeye bağlı Gelinkaya Mahallesini ziyaret ederek tamamlanan asfalt çalışmasıyla ilgili vatandaşların memnuiyetini ve taleplerini dinledi.

Vali Demirtaş, Gelinkaya mahallesi ziyaretinin ardından ilçe merkezinde 3 bin 200 metrekare alana sahip yapımı tamamlanan modern kapalı semt pazarında incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ve tamamlanan yatırımları yerinde incelemesini sürdüren Vali Demirtaş, çalışmaların sürdüğü Kentsel Sit Alanı Cephe ve Sokak Sağlıklaştırma Restorasyonu ile Midyat Kültür Merkezi Kompleksi’nde yerinde incelemeler yaptı.

Sıcak Asfalt çalışmalarının başlayacağı Gölcük Mahallesi Spor Kompleksi Yolu ve Nazım Hikmet Caddesinde incelemeler gerçekleştiren Vali Demirtaş, buradan asfaltlama çalışmalarının tamamlandığı Mercimekli ve Barıştepe mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelip yolların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vali Demirtaş, Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Destek Merkezi ile İhtiyaç Merkezini ziyaret ederek yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

Programı kapsamında esnafları ziyaret ederek, hal ve hatırlarını soran Demirtaş, esnafa hayırlı kazançlar dileyip vatandaşlarla da görüşerek, sağlıklı güzel günler temenni etti.

Vali Demirtaş’a ilçedeki incelemelerinde İlçe Kaymakamı Ahmet Solmaz, Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Mahsum Cengiz, Fen İşleri Daire Başkanı Cebrail Aslan, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Abdulbaki Turğut, Zabıta Daire Başkanı Kinyas Köle ve diğer ilgililer eşlik etti.

 

Bu haber toplam 497 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA