• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Demirtaş Nusaybinli Gençlerle Buluştu
16 Ekim 2021 Cumartesi 11:42

Vali Demirtaş Nusaybinli Gençlerle Buluştu

Yapılan çalışmaları yerinde görmek, programlara katılmak ve incelemeler yapmak amacıyla düzenli olarak ilçeleri ziyaret eden Mardin Valisi Mahmut Demirtaş gittiği ilçelerde vatandaşların oturup zaman geçirdiği yerlere de geçip kendilerine selam vermeyi ve

Vali Resmi Programlarının Yanında Halkın Gönlüne de Dokunuyor.

Vali Demirtaş, yapılan çalışmaları yerinde görmek, programlara katılmak ve bazı incelemeler yapmak amacıyla gittiği Nusaybin ilçesinde de geleneğini bozmadı.

Demirtaş, Mor Yakup Mahallesinde bulunan halkın sınır parkı olarak adlandırdığı düzenlemesi devam eden yeşil alanda oturan gençlere selam verip sohbetlerine katıldı onlara birlikte çay içti.

Valinin Gönülden Yaklaşımı ve Selamı Gençleri Mutlu Etti

Gençler kendilerine selam vererek onlarla oturan ve sohbetlerine katılan Vali Demirtaş'ın gönülden davranışları ve sıcaklığı nedeniyle duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Gençler ayrıca, kendilerine önem veren bir Vali ile tanışmış olmanın kendilerini çok mutlu ettiğini de söylediler.

Vali Demirtaş, ilçelerde gerçekleştirdikleri programların ve yaptıkları çalışmaların yorgunluğunu vatandaşlarla içtikleri bir çay ve konuştukları birkaç samimi kelamla attıklarını belirterek gençlerle yaptıkları muhabbetin içtikleri çay kadar güzel olduğunu söyledi.

Vali Demirtaş: Muhabbetin de Çayın da Güzelliğinin Kaynağı Gençlerin Güzelliği Aslında

Aslında muhabbetin de çayın da güzelliğinin kaynağının birbirinden güzel gençler olduğunu belirten Demirtaş, gençlere Nusaybin'imizin, Mardin'imizin ve Türkiye'mizin geleceği sizsiniz diyerek ne kadar önemli olduklarının altını çizdi.

Nusaybinli gençlerle gerçekleştirilen samimi buluşmada Mardin Valisi Mahmut Demirtaş'a Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzer ve Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı da eşlik etti.

3-101.jpg

 

Bu haber toplam 243 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA