• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Umut Kervanı Siirtte kurban eti dağıtımına başladı.
14 Ağustos 2019 Çarşamba 11:40

Umut Kervanı Siirt'te kurban eti dağıtımına başladı.

​Umut Kervanı, Türkiye genelinde olduğu gibi Siirt’te daha önceden tespit ettiği yüzlerce muhtaç ve yetim aileye kurban eti ulaştırdı.
Kesilen kurban etlerini parçalar haline getiren ve eşit ağırlıkta poşetlere koyan Umut Kervanı gönüllülerinden oluşan ekipler, mahalle mahalle dolaşarak daha önceden tespit edilen fakir ailelere kurban etlerini dağıttı.
 
Umut Kervanı olarak yaptıkları yardımlarla ilgili açıklamalarda bulunan Siirt Umut Kervanı Başkanı Fahrettin Dayan, "Siirt Umut Kervanı olarak yaklaşık 15 gündür sürdürmüş olduğumuz kurban çalışmalarının bugün sonucuna ulaşmış bulunuyoruz." dedi.
 
Kendilerine vekâlet yoluyla veya bizzat kurbanlarının başında durarak kurbanlarını fakir ailelere bağışlayan hayırseverlere teşekkür eden Dayan, "Derneğimize şu anda yaklaşık 150 aileye yakın muhtaç ve fakir aile kurban eti için başvuru yapmış durumdadır. İnşallah kesim biter bitmez etleri paketleyip yardıma muhtaç ailelere ulaştıracağız. Kurban bağışında bulunan hayırsever kardeşlerimizden Allah razı olsun diyor ve her zaman desteklerini beklediklerimizi ifade ediyoruz. Gerçekten bu hayırseverler çok önemli hayra ortak olmuşlardır. Bizim toplum olarak bu tür hayırlarda yarışmamız gerekiyor." diye konuştu. (İLKHA)
Bu haber toplam 307 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA