• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Türkiye bu vahşeti konuşuyor!
28 Ocak 2023 Cumartesi 14:17

Türkiye bu vahşeti konuşuyor!

Sancaktepe'de asılı bulunan 3 çocuk ve babanın cenazeleri feryatlar eşliğinde alındı.

Sancaktepe'de bir sitenin kazan dairesinde baba ile birlikte 3 çocuğunun cansız bedenleri bulunmuştu. Babanın eşiyle bir süredir problem yaşadığı, eşinin evi terk etmesi üzerine de çocuklarını ve kendisini asarak intihar ettiği iddia edilmişti. Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan cenazeler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından feryatlar eşliğinde aile yakınlarına teslim edildi. Cenazeleri teslim alan yakınları ise sinir krizi geçirerek, ayakta durmakta zorluk çekti.

Sancaktepe'de Fatih Mahallesi Selahaddin Eyyubi Caddesi üzerindeki bir sitede bulunan kazan dairesinde Mehmet A., çocukları Berat, Büşra ve Yusuf Efe A'nın cansız bedenleri bulunmuştu. Mehmet A'nın eşiyle bir süredir problem yaşadığı, eşinin evi terk etmesi üzerine çocuklarıyla önce yemek yediği, sonra da binada bulunan kazan dairesinde çocuklarını ve kendisini asarak intihar ettiği iddia edilmişti.

Sancaktepe'de ölü bulunan baba ve 3 çocuğunun cenazeleri Adli Tıp'tan alındı

CENAZELERİ AİLE YAKINLARINA TESLİM EDİLDİ

Olay yerindeki incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan cenazeler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından aile yakınlarına teslim edildi.

Sancaktepe'de ölü bulunan baba ve 3 çocuğunun cenazeleri Adli Tıp'tan alındı

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ, AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Yakınları tarafından alınan 3 çocuk ve babalarının cenazeleri memleketleri Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesi Yüksektepe Köyüne götürüleceği ve burada defnedileceği öğrenildi. Öte yandan cenazeleri teslim alan yakınları ise sinir krizi geçirerek, ayakta durmakta zorluk çekti.

Sancaktepe'de ölü bulunan baba ve 3 çocuğunun cenazeleri Adli Tıp'tan alındı

NE OLMUŞTU?

Sancaktepe'de Fatih Mahallesi Selahaddin Eyyubi Caddesi üzerindeki bir sitenin sakinleri, sitede görevli olan Mehmet Altun isimli şahıstan haber alamaması üzerine Mehmet Altun'un meslektaşı olan birini aradı. Mehmet Altun'un meslektaşı olan teknisyen, polis ile beraber binada bulunan kazan dairesine geldi.

BABA VE 3 ÇOCUĞU ASILI HALDE BULDULAR

Çilingir yardımıyla kazan dairesinin kapısının açılmasıyla içeri giren polis, Mehmet Altun ile yaşları 7 ve 13 olan iki erkek çocuğunun ve bir kız çocuğunun asılmış halde cansız bedenlerini buldu.

Sancaktepe'de ölü bulunan baba ve 3 çocuğunun cenazeleri Adli Tıp'tan alındı

EŞİ EVİ TERK ETMİŞ

Mehmet Altun'un eşiyle bir süredir problem yaşadığı, eşinin evi terk etmesi üzerine çocuklarıyla önce yemek yediği, sonra da binada bulunan kazan dairesinde çocuklarını ve kendisini asarak intihar ettiği iddia edildi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cesetler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ÖNCESİNDE ÇOCUKLARIYLA YEMEK YEMİŞ

Olay ile ilgili konuşan Bülent Çiftçi, "Çocuklar 8 - 10 yaşlarında. Onu tanıyorum, hepimize yardımcı oluyordu. Temizlik ve teknik elemanıydı burada çalışıyordu. Çocukları ile restoran bölümünde yemek yemiş. Sonra en üst kata kazan dairesine çıkmış. Orada kendini ve çocuklarını asmış. Olay kazan dairesinde olmuş. Çocukları dışarıdan getirmiş. Normalde burada oturmuyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

4.jpg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Polis uygulama noktasında kaza: 3 Yaralı
  • MİDYAT'TA ÇOCUKLAR BAYRAMLARINI COŞKUYLA KUTLADI
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu
  • Mardin 1969 Spor deplasmanda 1 puana razı oldu
  • Irak’ta aracın çarptığı Mardinli genç ağır yaralandı
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA