• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Travel Turkey’de Artuklu Standı ilgi gördü
09 Aralık 2019 Pazartesi 14:54

Travel Turkey’de Artuklu Standı ilgi gördü

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, ilçeyi her platformda tanıttıklarını bu sayede gelecek ziyaretçi sayısının artması için çaba verdiklerini söyledi.

Artuklu Belediyesi ilçenin değişimi ve gelişimi için çaba veriyor. Bir yandan alt yapı ve üst yapıda önemli çalışmalar gerçekleştiren Belediye, diğer yandan yerli ve yabancı turisti ilçeye çekmek için çaba veriyor. Bu konuda fuar gibi organizasyonları da en anlamlı şekilde değerlendiren Belediye, son olarak Travel Turkey İzmir Fuarı’nda ilçenin güzelliklerini tanıttı. Artuklu Belediyesi standı yerli ve yabancı ziyaretçilerin gözde alanlarından birisi oldu.

Tanıtım için çaba veriyoruz

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “Amacımız ilçemizin ve ilimizin en iyi şekilde tanıtılmasıdır” dedi. Bu konuda ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Tutaşı, “Biz kurum olarak her yönüyle ilçemizin gelişmesi için mücadele vermekteyiz. Bu konuda birimlerimiz sahada çalışmalarını sürdürmektedir. Öte yandan günden güne cazibesini daha çok arttıran ilimizin ve ilçemizin tanıtımı için de mücadele vermekteyiz. Bu konuda tüm platformlarda çalışmalarımız aralıksız sürmektedir. Düzenlenen turizm fuarlarında da aktif bir şekilde tanıtım çalışmaları gerçekleştirmekteyiz. Son olarak katıldığımız Travel Turkey İzmir Fuarında da standımız yoğun ilgi gördü” ifadesini kullandı.

Gelen bir kez daha aşık olur

Artuklu’ya ve Mardin’e herkesi beklediklerini de söyleyen Tutaşı, “Biz asırlarca kadim şehrimiz ve ilçemizde kardeşlik ve huzur içinde bir aradayız. Diğer yandan şehir olma özelliğini hiçbir zaman kaybetmeyen ilçemizdeki yapılar zamana meydan okumaktadır. Bu haliyle gözde olan şehrimize yerli ve yabancı misafirlerimizi bekliyoruz. Misafirperverliğin en anlamlı şekilde gösterildiği kentimize gelen herkes inanıyoruz ki bu özel şehre bir kez daha aşık olacaktır” şeklinde konuşarak sözlerine son verdi.

 

Bu haber toplam 171 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA