• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Siyer Yarışmasına bu yıl katılım online olacak
25 Ekim 2020 Pazar 06:29

Siyer Yarışması'na bu yıl katılım online olacak

Peygamber Sevdalıları Vakfının düzenlediği Siyer Yarışması'na katılan ve ilçelerinde dereceye giren ortaokul öğrencileri, bu yıl online yapılacak yarışma için herkesin başvurmasını istedi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "O'nu Oku, O'nu Yaşa" temasıyla her yıl düzenlenen Siyer Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler, bu yıl pandemi nedeniyle online yapılacak sınavı önemsediklerini belirtti.
 
Siyer Yarışması'nda bütün soruları doğru cevaplayan Hasan Acar "Siyer yarışmasına girdim ve peygamberimizin hayatını öğrendim. Peygamberimizin çektiği acıları öğrendim. Onu daha iyi anlamaya çalıştım. Peygamber Sevdalıları Vakfı'na teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Bu sınavda ödül olarak bisiklet kazandım. Sınav bu sene online olacakmış." dedi.
 
"Herkesin Hazreti Muhammed'in hayatını öğrenmesini istiyoruz"
 
Bu yıl yarışmanın internet üzerinden yapılacak olmasının güzel bir uygulama olduğunu söyleyen Mustafa Dağdeviren "Geçen sene siyer yarışmasına girdik, sınav çok kolaydı. Hazreti Muhammed'in hayatını öğrendik. Herkesin Hazreti Muhammed'in hayatını öğrenmesini istiyoruz. İnternet üzerinden bu sene yarışma çok güzel olacak. Hem bu pandemi döneminde de sınavı kendi başımıza, pandemiden korunarak çözeriz." ifadelerini kullandı
 
Yarışma vesilesiyle İslam'ı daha iyi öğrenmeye çalıştıklarını dile getiren Sümeye Dağdeviren "Biz yarışmaya girdiğimizde peygamberimizin hayatını öğrendik. Müslüman olmanın gereklerini öğrendik. Yarışma bu sene internet üzerinden olacak. Bu yılki yarışmaya da gireceğim. Arkadaşlarımın da bu yıl yarışmaya girmesini tavsiye ediyorum." şeklinde konuştu.
 
Peygamber Sevdalıları Vakfı'na teşekkür eden Hatice Demir, "Peygamberimizin aile hayatını öğrendik. Peygamberimizin yanında Müslüman olan insanları öğrendik. Peygamberimizin yaşadığı zorlukları öğrendik.  Peygamber Sevdalıları Vakfı bu sene internet üzerinden yarışma yapacak, biz de bu sene sınava katılacağız." dedi.
 
Yarışmada derece yapan Dila Dağdeviren ise "Arkadaşlarımın bu yarışmaya girmelerini tavsiye ediyorum. Herkes siyer yarışmasına girsin peygamberimizin hayatını öğrensin. Bu sene internet üzerinden yapılacak olan Siyer Yarışması'nda yeniden yarışacağım." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
Bu haber toplam 1255 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA