• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Siirtte bir iş yerini defalarca soyan hırsızların rahat tavrı kameralara yansıdı
30 Ocak 2023 Pazartesi 10:25

Siirt'te bir iş yerini defalarca soyan hırsızların rahat tavrı kameralara yansıdı

Siirt'te şehir merkezinde bulunan bir şarküteri 3 ay içerisinde 4 kez hırsızlar tarafından soyulurken hırsızların rahat tavırları ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Siirt'te şehir merkezinde bulunan bir şarküteri 3 ay içerisinde 4 kez hırsızlar tarafından soyulurken hırsızların rahat tavırları ise güvenlik kamerasına yansıdı.
 
Merkez Bahçelievler Mahallesi Güres Caddesi'nde bulunan Habip Aslancı’ya ait şarküteri dükkanı, cerrahi maske takan hırsızlar tarafından soyuldu.
 
İş yerinde bulunan kasaya yönelen hırsızlar bir miktar nakit parayı aldıktan sonra, depoda bulunan 2 torba fıstığı sırtlarında taşıyarak olay yerinden uzaklaştı. O anlar ise an be an güvenlik kamerasına yansıdı. 
 
Son 3 ay içerisinde dördüncü kez şarküterinin soyulduğunu ifade eden şarküteri çalışanı Lokman Erdoğan, şu ana kadarki hırsızlık olaylarında 200 bin TL zararlarının olduğunu söyledi. Erdoğan, "Dördüncü kez dükkanımız soyuluyor. Her defasında torba torba fıstık ve kasadaki nakit paraları alıyorlar. Yan tarafımızda bulunan pastanenin sahibi sabah iş yerini açtığı esnada kapının açık olduğunu fark ediyor ve işletme sahibini arayıp durumu haber veriyor. Daha öncesinde de bütün reyonlarda bulunan bal, fıstık, peynir gibi ürünlerimizi çalmışlardı." dedi.
 
Cerrahi maske takıp soydular
 
Hırsızların cerrahi maske takıp, sigara içerek hırsızlık yapıldığı söyleyen Erdoğan, “Adamlar cerrahi maske takıp profesyonel bir şekilde hırsızlığı yapıyorlar. Gece gündüz nöbet mi tutalım, şehrin işlek yerinde nasıl olur da rahat bir şekilde hırsızlık yapılabiliyor anlamış değilim, bu hırsızların bulunmasını istiyoruz.” diye konuştu. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA