• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Siirt’te 2020 İl Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
10 Ocak 2020 Cuma 11:45

Siirt’te 2020 İl Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Siirt İl Özel İdaresi Spor Tesisinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Atik ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat, 2019 yılı faaliyetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Toplantıda sağlık, kültür, tarım, sanayi ve turizm alanlarındaki faaliyetler anlattı. Tahmini harcama limitinin yaklaşık 74 milyon Türk Lirası olduğu, toplamda ise yaklaşık 94 milyon Türk Lirası harcandığını belirtildi.
 
Hiç bir siyasi görüş gözetmeksizin vatandaşlara hizmet götürdük
 
2019 yılını basın mensupları ve İl Genel Meclis Üyeleri ile değerlendirmek üzere Siirt İl Özel İdaresi Spor Tesisinde bir toplantı düzenleyen Siirt Valisi Ali Fuat Atik, hiçbir siyasi görüş gözetmeksizin bütün vatandaşlara eşit şekilde hizmet götürüldüğüne dikkat çekti.
 
 
 İl Özel İdaresi olarak toplumun tamamına hitap eden çalışmaların ve yatırımların mevcut olduğunu ifade eden Atik, “Yatırımlarımızı duyurmak noktasında böyle bir toplantı düzenlemek istedik. Bu vesile ile işleyişte aksaklıklar ve tedbir almamız gereken hususlar varsa bunları düzeltme imkânı bulacağız. Daha katılımcı bir yönetim anlayışı ile 2020 yılında daha güzel çalışmalara birlikte imza atalım istedim. Ben bu güne kadar uyumlu bir şekilde çalışan İl Genel Meclis Üyelerine canı gönülden teşekkür ediyorum, sağ olsunlar bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. 2020 yılının hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah vatandaşımıza en iyi hizmeti hep birlikte götüreceğiz. Bu noktada bir aksama varsa şahsıma aittir.  Başarı varsa da hepimize aittir. “
 
Siirt spora herhangi bir para aktarımı yapılmadı
 
Gerçekleştirilen toplantıda İl Özel İdare tarafından Siirt spora para aktarıldığına dair iddialara yanıt veren Vali Atik, İl Özel İdare bütçesinden Siirt spora herhangi bir para harcanmadığını belirtti.
 
Olumsuz bir durumda ekiplerin hemen olay yerine sevk edildiğini ve sorunun çözülmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini ifade eden Vali Atik, hiçbir siyasi ayırım yapmaksızın bütün vatandaşlara hizmet götürüldüğünü ve kararları alırken de vatandaşların ihtiyacına göre kararlar alındığını kaydetti.
 
İl Özel İdare personelinin özverili çalışmasından dolayı kutlayan Vali Atik, başarılı çalışmaların devam etmesi temennisinde bulunarak çalışanlara teşekkür etti.
 
2019 yılında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İl Özel İdare Müdürü Hifzullah Canpolat, ekip çalışmasıyla kentte hiçbir köyün susuz kalmadığını ifade etti. (İLKHA)
 
 
 
Bu haber toplam 8407 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Nusaybin'de Ömer Özel İlkokulu ve Neriman Özel KETEM Merkezi açıldı
  • Uluslararası Sempozyum 3 Dilde Oturumlarla Devam Ediyor
  • “Milli Mücadelede Kuvayi Milliye Neyse Hamas da Odur”
  • Tayakısı: Tarım sektörünün ayakta kalabilmesi için çiftçi yüzde yüz desteklenmeli
  • Mide üşütmesine ne iyi gelir?
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA