• Mardin11 °C
  • Diyarbakır9 °C
  • Batman9 °C
  • Şırnak7 °C
  • İstanbul5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şehit çocukları buz pistinde gönüllerince eğlendi
12 Şubat 2020 Çarşamba 16:13

Şehit çocukları buz pistinde gönüllerince eğlendi

Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesinin öğrencilere yarıyıl hediyesi olarak 3.kez şehre kurduğu buz pistinde şehit çocukları hoş vakit geçirdi.

Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığının sömestri hediyesi olarak öğrenciler için üçüncü kez kurduğu buz pistine öğrencilerin yoğun ilgisi devam ediyor. Günde yüzlerce öğrenci patenleriyle buz pistinde kayarak hoş vakit geçiriyor.

Buz pistine misafir olan şehit çocukları, eğitmenlerin gözetimi altında patenleriyle kayarak güzel vakit geçirdiler. İlk defa buz pistine ayak basmanın heyecanını yaşayan şehit çocuklarının mutluluğu gözlerinden okundu. Şehit çocukları bu imkanları kendilerine sunan Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman’a teşekkür etti.

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, belediyenin imkanlarını bu şehrin çocukları için harcadıklarını belirtti.

“Şehit çocukları için ne yapsak azdır” diyen Yaman, şöyle devam etti:

 “Bizlere şehitlerimizin emanetleri olan çocuklarımız çok mutlu oldular. Hayatlarında ilk defa buz pistine ayak basmanın heyecanı mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Buz pistinde Görevli öğretmenlerin eşliğinde kayarak hoşça vakit geçirdiler. Onların mutlu olması bizi de mutlu ediyor” dedi.

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonunun Kadın Kolları Genel Başkanı Hatice Turan Kandemir, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman’a ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

30 şehit çocuğunu, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman’ın davetlisi olarak buz pistine getirdiklerini ifade eden Kandemir, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Görevlendirme yapılmasının ardından Büyükşehir Belediyesi gerçekten halkın belediyesi oldu. Başta çocuk ve kadınlar olma üzere birçok önemli çalışmalara imza attı. Herkesin yüzünü güldürüyor. Bu gün şehrimiz, büyükşehire layık hizmetler yapılmakta. Özellikle çocukların yüzü her şekilde güldürülüyor. Buz pisti de bunlardan biri. Çocuklarımız bu pistinde güzel vakit geçirdiler. Eğlenerek streslerini attılar. Yüzlerini güldüren Belediye Başkan vekili Valimiz Mustafa Yaman'a çok teşekkür ediyorum”

frht8217.jpg

frht8221.jpg

frht8271.jpg

KAYNAK: MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Bu haber toplam 664 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA