• Mardin25 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak17 °C
  • İstanbul16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEÇİMİNİN KADERİNİ DEĞİŞTİREN ADAY SEYFEDDİN ALPSOY
01 Nisan 2024 Pazartesi 13:49

SEÇİMİNİN KADERİNİ DEĞİŞTİREN ADAY SEYFEDDİN ALPSOY

SEÇİMİNİN KADERİNİ DEĞİŞTİREN ADAY SEYFEDDİN ALPSOY

31 Mart 2024 Mahalli seçimlerinde Yeniden Refah Partisinden Midyat Belediye Başkan Adayı olan Seyfeddin ALPSOY daha önce siyasi bir geçmişi olmamasına rağmen yaklaşık olarak 1.5 yıl önce başladığı Belediye Başkan adaylığı serüveninde yaptığı ciddi seçim çalışmaları ile 8462 oy alarak Midyat Belediye Başkanlığı Seçiminin kaderini değiştirdi.

Yaptığı çalışmalar ve performansı ile seçmenlerin takdirini ve teveccühünü kazanan ALPSOY sandıkta da hatırı sayılır bir oy alarak seçmenlerin gönlünde ve tercihinde iyi bir yer edinebildi.

Başkan Adayı ALPSOY seçim sonuçlarının netleşmesiyle bir teşekkür mesajı yayınladı.

ALPSOY mesajında;

"Midyat'a hizmet etmek için çıkmış olduğumuz bu yolda bize inanan ve güvenen, kıymetli oyları ile bizleri destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Demokrasinin bir gereği olan seçimlerin vatandaşlara hizmet etmek için yapıldığının bilinciyle hareket ederek, insanlarımızın sorunlarına değinmeyi ve en önemlisi de gönüllerine dokunmayı ve gönüllerinde yer edinebilmeyi başardık.

Bu vesile ile seçim sürecinde bizimle beraber yola çıkan Yeniden Refah Partili kadrolarınıza, sahada ter döken arkadaşlarımıza, Güzel yürekli Yeniden Refah Partisi ailesine ve bizi tercih ederek oy veren herkese şahsım, partim ve ailem adına teşekkür ediyorum." Dedi.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA