• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şanlıurfada tüplü soba patladı: 2 ölü, 2 yaralı
20 Ocak 2021 Çarşamba 12:55

Şanlıurfa'da tüplü soba patladı: 2 ölü, 2 yaralı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 6 katlı bir apartman dairesinin en üst katında tüplü sobanın patlaması sonucu uzman çavuş ve oğlu hayatını kaybetti, uzman çavuşun eşi ve kızı yaralandı.
Olay, gece geç saatlerde, Barış Mahallesinde bulunan 6 katlı bir binanın en üst katında meydana geldi.
 
Alınan bilgilere göre, Suruç İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli, evde ısınmak amacıyla katalitik soba açtı. Kısa bir süre sona gaz kaçağı olduğu tahmin edilen tüplü soba, büyük bir gürültü ile patladı. Patlamanın ardından evde yangın çıktı.
 
Binadan alevlerin yükseldiğini gören çevredekiler, durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ekipler, 2 saatlik çalışma sonucunda yangını diğer apartman dairelerine sıçramadan kontrol altına aldı.
 
Olayda, Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli ve 4 aylık oğlu hayatını kaybederken, Uzman Çavuş Serpinli'nin eşi ve kızı da yaralandı.
 
Yaralılar, 112 Acil Servis Ekipleri tarafından Suruç Devlet Hastanesine kaldırıldı.
 
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
Vali Erin, olayın ardından Suruç'a gitti
 
Olayın hemen ardından Suruç'a giden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, ilk önce Suruç Devlet Hastanesinde tedavileri devam eden yaralı anne kızını ziyaret ederek doktorlardan durumları hakkında bilgi aldı. Hastane ziyaretinin ardından Suruç Kaymakamı Kenan Aktaş’la birlikte patlamanın yaşandığı Barış Mahallesindeki adrese giden Vali Erin, burada İtfaiye ve AFAD görevlilerinden bilgi aldı.
 
Gece boyu Suruç’ta incelemelerini sürdürerek sabaha karşı Şanlıurfa’ya dönen Vali Erin, sosyal medya hesabından hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli ve oğluna Allah’tan rahmet, yaralı eşine ve kızına da geçmiş olsun dileklerini iletti. (İLKHA)
Bu haber toplam 569 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA