• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şanlıurfada rektörün makam aracını uyuşturucu sevkiyatı için kullanan 2 kişi tutuklandı
01 Aralık 2022 Perşembe 08:31

Şanlıurfa'da rektörün makam aracını uyuşturucu sevkiyatı için kullanan 2 kişi tutuklandı

Şanlıurfa'da Koç Üniversitesi rektörünün makam aracıyla piyasa değeri 3 milyon TL uyuşturucu sevkiyatı yapmak isteyen sürücü ve arkadaşı, yol kontrolünde yakalandı.
Şanlıurfa'da Koç Üniversitesi rektörünün makam aracıyla piyasa değeri 3 milyon TL uyuşturucu sevkiyatı yapmak isteyen sürücü ve arkadaşı, yol kontrolünde yakalandı.
 
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, geçen pazar günü Şanlıurfa-Gaziantep kara yolunda Koç Üniversitesi Rektörlüğüne ait 34 AA 008 kırmızı plakalı otomobili durdurdu.
 
Araçta yapılan aramada piyasa değeri 3 milyon TL olan 7 valiz içinde 98 paket halinde 53 kilo skunk ile 29 paket halinde 21 kilo 350 gram toz esrar ele geçirildi. Aramada bulunan 7 bin 785 TL ve 100 dolara da el konuldu.
 
Polis, makam aracının sürücüsü G.Y. ile kendisine öncülük yapan 34 EYJ 640 plakalı otomobilin sürücüsü M.H.'yi gözaltına aldı.
 
Emniyetteki işlemlerinin ardından Birecik Adliyesi'ne çıkarılan G.Y. ve M.H, nöbetçi hakimlik tarafından ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek’ suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.
 
Olaya ilişkin açıklama yapan Koç Üniversitesi, "Üniversitemizde şoför olarak çalışmakta olan söz konusu kişinin üniversitenin aracını izinsiz olarak tek başına şehir dışına çıkartmasına ve suça karışmasına istinaden Koç Üniversitesi'ndeki işine derhal son verilmiştir. Adli süreç halen devan etmekte olup, üniversitemiz de kendisi hakkında suç duyurusunda bulunmuştur. Koç Üniversitesi olarak emniyet güçlerimiz ve adli makamlarla daimi iş birliği içinde olduğumuzu ve süreci yakından takip ettiğimizi duyururuz." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)
Bu haber toplam 183 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA