• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şanlıurfa Umut Kervanı üç ayların başlangıcında ihtiyaç sahiplerini unutmadı
25 Ocak 2023 Çarşamba 08:26

Şanlıurfa Umut Kervanı üç ayların başlangıcında ihtiyaç sahiplerini unutmadı

​Şanlıurfa Umut Kervanı, rahmet, merhamet ve yardımlaşma iklimi olan üç aylar münasebetiyle, onlarca mağdur ve ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulundu.
​Şanlıurfa Umut Kervanı, rahmet, merhamet ve yardımlaşma iklimi olan üç aylar münasebetiyle, onlarca mağdur ve ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulundu.
 
Fakir ve ihtiyaç sahipleri ile zenginler arasında köprü olan Şanlıurfa Umut Kervanı, mübarek üç aylar münasebetiyle yüzlerce mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptı.
 
Rahmet, merhamet ve yardımlaşma iklimi olan üç aylar münasebetiyle hayırseverlere çağrıda bulunan Şanlıurfa Umut Kervanı Derneği Başkanı Çelik, fakir ve muhtaçların daha fazla hatırlanması, bu sebeple bağış ve sadakların arttırılması gerektiğini söyledi.
 
"Hayır sahiplerini bu hayra ortak olmaya davet ediyoruz"
 
Çelik, üç aylarda bağış ve sadakaların artırılması gerektiğini ifade ederek, "Umut Kervanı olarak bu senede mukaddes üç ayların başlamış olduğu bu günlerde fakir ve kimsesiz ailelerimize inşallah elimizden geldiği kadar yardım ulaştırmaya çalışacağız. Biz bu sene çalışmalarımızı yaptık. Esnaf ziyaretlerimizi yaptık, bir nebze de gıda tedarikini hallettik ama yeterli midir? değildir. İnşallah bu vesile ile Şanlıurfa'daki yüzlerce aileye gıda, giyim ve kırmızı et ulaştırmaya çalışacağız. Bu konuda hayır sahipleri bize ne kadar çok destek verirlerse biz de o kadar çok fakir, yetim ve muhtaç ailelere ulaşacağız inşallah. Bizim amacımız budur. Her sene yaptığımız gibi bu sene de yetim, fakir ve muhtaç aileler bizim götürmüş olduğumuz gıdalarla üç aylara başlayacaklar ve tutmuş oldukları üç ayların oruçlarının iftar ve sahurunu yapacaklar. Bütün hayır sahiplerini bu hayra ortak olmaya davet ediyoruz. Bizimle beraber gelip aileleri yerlerinde görsünler dualarını bire bir alsınlar biz buna inanıyoruz. Hayır sahipleri bize destek verirse bizde yüzlerce aileye ulaşmaya çalışacağız inşallah." dedi.
 
"Katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun"
 
Hayır sahiplerine seslenen Çelik, "Umut Kervanı’nın yeri belli zaten bununla birlikte sosyal medya hesaplarımız var veya telefon ile bize ulaşabilirler. Bizzat kendileri gelip bir çayımızı içerlerse ve beraberce bu aileleri ziyarete gidersek daha iyi olur. Bu konuda gerek gıda gerek giyim gerekse de kırmızı et olur Kış ayında olduğumuz için yakacak olur; bu konuda bize ne kadar çok destek verirlerse biz de o kadar çok aileye ulaşırız inşallah. Katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun." diye konuştu. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Nusaybin'de Ömer Özel İlkokulu ve Neriman Özel KETEM Merkezi açıldı
  • Uluslararası Sempozyum 3 Dilde Oturumlarla Devam Ediyor
  • “Milli Mücadelede Kuvayi Milliye Neyse Hamas da Odur”
  • Mardin'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı
  • Tayakısı: Tarım sektörünün ayakta kalabilmesi için çiftçi yüzde yüz desteklenmeli
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA