• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Rota Business İş ve Ekonomi Ödülleri sahiplerini buldu
17 Eylül 2021 Cuma 09:53

Rota Business İş ve Ekonomi Ödülleri sahiplerini buldu

Vali Ali İhsan Su, Rota Business Dergisi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Mersin İş ve Ekonomi Ödülleri’ töreninde iş dünyasının temsilcileriyle bir araya geldi.
Törene, Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan ve Cengiz Gökçel ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ilçe belediye başkanları, akademisyenler, oda ve borsa başkanları, STK Temsilcileri, çok sayıda iş insanı ile Rota Business Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Esat Durak katılım sağladı.
 
Ödül töreninde konuşan Vali Ali İhsan Su, ülkedeki mevcut istikrar ve gelişimin geleceğe güvenle bakmayı sağladığını ve iş insanlarımızı da yatırıma sevk ettiğini kaydetti. Her gün yeni yatırım alanlarının oluştuğuna dikkat çeken Su, kentte organize sanayi bölgesinin 9'a çıktığını belirtti.  OSB’lerde devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Vali Ali İhsan Su, kısa zamanda OSB’lerde fabrikaların yükseleceğini söyledi.
 
Vali Su sözlerinin devamında, “OSB’lere çok büyük talep de var, yerleri uygun olanları hemen veriyoruz. Ve arkadaşlarımız bu alanlara yatırımlar gerçekleştiriyorlar. Tabii her alanda, her sektörde ilimiz özelinde olduğu gibi ülkemiz genelinde de bu tür yatırımlar devam ediyor. Bunun sonuçlarını da görüyoruz. İhracatımız şu anda 200 milyar doları aşmış durumda ikinci çeyrekteki büyüme 21,7’ye ulaşmış durumda. Yani Türkiye her şeye rağmen üreten, ihracat yapan bir konumda. Bu da tabii mevcut olan huzur, güven ve istikrar ortamının bir sonucudur.” dedi.
 
Yatırım yapan, üretim yapan iş insanlarının bizim için çok değerli olduğunu söyleyen Vali Ali İhsan Su, “Hepsini tebrik ediyorum. Bu güzel gecede emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. İş dünyamızın çok değerli insanlarını tebrik ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.
 
Konuşmaların ardından Rota Business Dergisi İş ve Ekonomi Ödülleri Seçici Kurulu Üyeleri ve Organizasyon Komitesi’ne teşekkür plaketi takdim edildi. Törende farklı sektörlerden iş insanları ödüllerini Vali Ali İhsan Su ve protokol üyelerinin elinden aldı. (İLKHA) 
Bu haber toplam 288 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA