• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ramazan Coşkusu İlahi Konseri Ve Çocuk Gösterileri İle Renklendi
20 Mart 2024 Çarşamba 11:46

Ramazan Coşkusu İlahi Konseri Ve Çocuk Gösterileri İle Renklendi

Midyat Belediyesi tarafından “Midyat’ta Ramazan Bir Başka Güzel” etkinlikleri kapsamında Grup Tillo konser verdi, çocuklar için de oyun gösterileri yapıldı.

Midyat Belediyesi tarafından “Midyat’ta Ramazan Bir Başka Güzel” etkinlikleri kapsamında Grup Tillo konser verdi, çocuklar için de oyun gösterileri yapıldı.

Midyat Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında çocuklar çeşitli gösterilerle eğlendirilirken, Grup Tillo da ilahi konseriyle vatandaşlara manevi bir atmosfer yaşattı.

Midyat Belediyesi’nin, “Ramazan Şenlikleri” mottosuyla düzenlediği etkinliklerle vatandaşların beğenisini kazanmış sanatçıları ve oyunları Midyatlılarla bir araya getirmeye devam ediyor. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Grup Tillo, sevilen eserlerini Midyatlılar için seslendirdi. İlk olarak sahneye çocuklar için hazırlanan çeşitli gösteriler gerçekleştirildi.

Daha sonra sahne alan Grup Tillo’nun Ak Parti Midyat Belediye Başkanı ve aday Veysi Şahin için seçimde kullanmak üzere seslendirdikleri şarkı ile başladı. Müziğin ritmine eşlik eden vatandaşlar bir anda halay çekmeye başladılar. Bunun üzerine Başkan Şahin ve Başkan Yarış da halay çekenlerin oyuna davetlerini geri çevirmeyerek, vatandaşlar ile birlikte halay çektiler.

Teravih namazı sonrası Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen ilahi konserinde semazen ekibinin sema gösterisi ve grup Tillo, Türkçe, Kürtçe ve Arapça seslendirdikleri ilahilerle etkinliğe katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.  

Program sonunda Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Grup Tillo Üyelerine günün anısına plaket verdi. Konsere, Belediye Başkanı Veysi Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Muazzez Acar, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Hekim Arslan ile çok sayıda aile katıldı.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA