• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ramazan Bayramında hava durumu nasıl olacak?
20 Nisan 2023 Perşembe 09:33

Ramazan Bayramı'nda hava durumu nasıl olacak?

Cuma günü idrak edilecek Ramazan Bayramı'nda bölgede hava durumunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Cuma günü idrak edilecek Ramazan Bayramı'nda bölgede hava durumunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
Başta Diyarbakır olmak üzere Ramazan Bayramı için bölgede hava durumuna ilişkin Meteoroloji 15'inci Bölge Müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı.
 
Meteoroloji 15'inci Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada arife günü ve Ramazan Bayramı’nda bölgede yer yer yağışların görüleceği, sıcaklıkların bölge genelinde azalarak mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin edildiği belirtildi.
 
Yağışların kısa süreli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde genellikle öğleden sonraları ve akşam saatlerinde etkili olacağı tahmin edildiğinin ifade edildiği açıklamada, "Arife günü yağışların bölgemizin kuzey ve doğusunda yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Şanlıurfa’nın kuzey ve doğusu, Diyarbakır çevrelerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor." denildi.
 
Bayramın 1, 2 ve 3 günü bilgilerinin aktarıldığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
 
"Bayramın birinci günü Diyarbakır’ın kuzey ve doğusu, Batman ve Şırnak çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bayramın 2'nci günü Siirt çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği, diğer yerlerin parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bayramın 3'üncü günü bölgemizin kuzey kesimlerinde yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği, diğer yerlerin parçalı ve çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor." (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA