Karakter boyutu :






15 Ocak 2022 Cumartesi 10:19
Otobüste kaçak sigara ve cep telefonu yakalandı
Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Çınar ilçe Jandarma sorumluluk alanı yol kontrol ve arama noktasında durdurulan yolcu otobüsünde, bandrolsüz sigara ve kaçak telefon ele geçirildi.
Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Çınar İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Çınar İlçesi Aşağıkonak Jandarma Karakol Komutanlığı önündeki Yol Kontrol ve Arama Noktasında icra edilen müşterek yol kontrol ve araması esnasında, Diyarbakır istikametinde seyir halinde bulunan bir yolcu otobüsü durdurulmuştur. Araçta yapılan aramada 5 bin 11 bandrolsüz kaçak sigara, 14 adet kaçak cep telefonu, 24 adet 330 miligram ve 2 litre alkol ele geçirilmiştir." denildi.
Ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alınarak yakalanan şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldığını öğrenildi. (İLKHA)
Bu haber toplam 210 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
ÖMERLİ'NİN MAHSARTE TÜM RENKLERİ, GÜZELLİKLERİ, EL SANATLARI, YÖRESEL ÜRÜNLERİ, TARİHİ SOKAKLARI
Ömerli Belediyesi ev spor kompleksinin inşaatına başladı
Kadim şehir Ömerli'nin Çatalyurt (Kurıke) Köyündeki binlerce yıllık geçmişe sahip Zıvıng/Keleha Ğüne
Ömerli Belediyesi'nin Lavanta Projesi ile kadınlar, üretime lavanta bahçeleriyle adım attı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
ANKET
Türkiye'nin en iyi ve en güven veren lideri kim?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2022 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA