• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ömerli ilçesinde ana arterler yıkanarak dezenfekte edildi
14 Nisan 2020 Salı 13:34

Ömerli ilçesinde ana arterler yıkanarak dezenfekte edildi

Mardin Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında Ömerli ilçesindeki ana arterleri köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Çin’in Wuhan şehrinden çıkıp tüm dünyayı etkisi altına alan yeni koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında çalışmalara ara vermeden devam ediyor. Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan V. Mustafa Yaman’ın talimatları doğrultusunda, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ile Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, Ömerli ilçesinde ara arterleri köpüklü su ile yıkadıktan sonra ilaçla dezenfekte etti.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan V. Mustafa Yaman, belediye olarak tüm ilçelerde koronavirüse karşı çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirtti.

Koronavirüse karşı mücadelenin kararlılıkla sürdüğüne dikkat çeken Yaman, “Büyükşehir Belediyesinin içerisinde bulunduğu Mardin Valiliği Vefa Sosyal Destek Grupları, 22 Mart 2020 tarihinden bugüne kadar 16 bin 094 hemşehrimizin yanında olarak ihtiyaçlarını giderdi. Daire Başkanlıklarımız, dezenfekte, ilaçlama, köpüklü su ile yıkama, ücretsiz maske, eldiven, el jeli, el sabunu dağıtımlarına devam ediyor. Zabıta ekiplerimiz, tedbirleri kapsamında kapatılan mekanlar ile Kapalı Semt Pazarı'ndaki denetleme, pazara gelen hemşehrilerimize ateş ölçümlerini yapıyor” dedi.

Yaman, “Bütün ilçelerimizde çalışmalarımız en üst perdeden devam ediyor. Ekiplerimiz Ömerli ve Savur ilçelerindeki ana arterlerde yıkama ve dezenfekte çalışması yaptı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalarımız her alanda devam edecek” diye  belirtti. 

frht2928-001.jpg

frht2941-001.jpg

frht2945-001.jpg

KAYNAK: MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

 

 

Bu haber toplam 6760 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA