• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Öğrenciler okullarını güzelleştiriyor
15 Mart 2019 Cuma 11:20

Öğrenciler okullarını güzelleştiriyor

Batman Anadolu Lisesi öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında okul duvarlarını birbirinden güzel resimlerle boyayarak renklendirdi.

Batman Anadolu Lisesi öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında okul duvarlarını birbirinden güzel resimlerle boyayarak renklendirdi.

Batman'daki 3 farklı lisenin öğrencileri ile resim öğretmenlerinin öncülüğünde ve Batman Belediyesi'nin malzeme desteğinde bulunduğu sosyal sorumluluk projesi için okul duvarları farklı resimlerle boyandı. Batman Anadolu Lisesi görsel sanatlar öğretmeni Elif Eker Taş, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Batman'ın en işlek caddelerinden biri olan bu caddeyi ve bu duvarları güzelleştirmek ve estetik bir hale dönüştürmek istediklerini söyledi. Taş, "Öğrencilerimizle okul müdürümüzün önderliğinde bu projeye başladık. Öğrencilerimiz birkaç gruptan oluşuyor. Batman Anadolu Lisesi öğrencileri, Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ve Şehit Ömer Halis Demir Lisesi öğrencileri var. Bu öğrencilerimiz gönüllü bir şekilde proje kapsamında çalışıyorlar. Üç okulun öğretmenleri de bu proje dahilindeler" dedi.

"Batman'ı güzelleştirmeye çalışıyoruz"

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında okul duvarlarını boyayan öğrencilerden Şeval Nur Taşkıran ise, kentlerini güzelleştirmeye çalıştıklarını söyledi. Taşkıran, "Müdürümüz de desteklerini eksik etmiyor sağ olsun. Batman'ı olabildiğince daha renkli daha canlı bir şehir haline getirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Hayata geçirilen proje ile amaçlarının okullarını güzelleştirmek olduğunu belirten Fatma Zehra Arslan ise, "Batman Anadolu Lisesi öğrencileri olarak resim öğretmenimizle bir proje yapmaya karar verdik. Bu projede de okulumuzu güzelleştirmek amacımızdı. Bu yüzden müdürümüzün yanına gidip gerekli destekleri aldık. Şuanda da gördüğünüz gibi çok güzel bir projeye imza atmış bulunmaktayız" şeklinde konuştu.

Batman Anadolu Lisesi okul müdürü Mehmet Konak da, bu çalışma ile farkındalık oluşturduklarını söyledi. Konak, "Belediyemizin büyük katkılarıyla hayata geçirilen bu güzel çalışmanın çevreyi ve okulumuzu güzelleştirme adına büyük bir farkındalık oluşturacağını düşünüyorum. Kendimizden başlayarak yaptığımız bu güzelliğin öğrencilerimizin akademik hayatında da pozitif katkılarının olacağına ve okulumuzun başarısına daha büyük değer katacağına inanıyorum" dedi.

 
 
Kaynak:
Bu haber toplam 1168 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Polis uygulama noktasında kaza: 3 Yaralı
  • MİDYAT'TA ÇOCUKLAR BAYRAMLARINI COŞKUYLA KUTLADI
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu
  • Mardin 1969 Spor deplasmanda 1 puana razı oldu
  • Irak’ta aracın çarptığı Mardinli genç ağır yaralandı
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA