• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Muharrem İnce: Türkiyede derin bir yoksulluk var
11 Eylül 2020 Cuma 09:12

Muharrem İnce: "Türkiye'de derin bir yoksulluk var"

Eski CHP Milletvekili Muharrem İnce, Hakkâri'nin ardından Şırnak'ı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştu.
Sivas'tan başlattığı "Bin Günde Memleket Hareketi" programı kapsamında kente gelen İnce, Atatürk Mahallesi Sanat Sokağı'ndaki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, onlarla sohbet etti.
 
Ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamada bulunan İnce, Muş, Bitlis, Van ve Hakkâri'nin ardından Şırnak'a geldiğini belirterek "Türkiye'de derin bir yoksulluk var. Neredeyse çalışan insan kalmadı. Türkiye'nin bu derin yoksulluktan kurtulması lazım." diye konuştu.
 
Türkiye'nin üreten bir ülke konumuna geçmesi gerektiğini vurgulayan İnce, "Dünyada her şey değişti. İletişim değişti, para değişti. Artık merkez bankalarının yerine kripto paralar var. Televizyonların yerine Youtube kanalları var. Siyasette kalabalıklar toplayıp, bir araya getirip, siyasetçilerin nutuk çekeceği alanlar değil artık. Siyasetçi teke tek vatandaşın ayağına gidecek. Siyaset yapma biçimi değişti. Onun için Şırnak'tan Edirne'ye, Artvin'den Muğla'ya tek tek insanlarımızla dertleşerek, onlara çözüm önerilerinde bulunarak, onların dertlerini aktararak, medya ile paylaşarak, insanlarımızla paylaşarak siyaset yapmaya devam edeceğiz." dedi. (İLKHA)
Bu haber toplam 1149 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA