• Mardin22 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak24 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
​Milli Eğitim Bakanı Özer: Salgın nedeniyle tatili uzatacak bir durum yok
21 Ocak 2022 Cuma 13:35

​Milli Eğitim Bakanı Özer: Salgın nedeniyle tatili uzatacak bir durum yok

Milli Eğitim Bakanı Özer, bugün başlayacak yarıyıl tatilini salgın nedeniyle uzatmayı gerektirecek herhangi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.
2021-2022 eğitim ve öğretim sezonunun sona eren ilk yarısı dolayısıyla Ankara’nın Altındağ ilçesine bağlı Kavaklı köyünde bulunan Kavaklı İlkokulu’nda karne dağıtım töreni düzenlendi.
 
Tören, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile Ankara Valisi Vasip Şahin’in katılımıyla gerçekleşti.
 
Karna dağıtım töreni sonrası basına açıklamada bulunan Bakan Özer, yarıyıl tatilini uzatmayı gerektirecek bir durum söz konusu olmadığını, 7 Şubat’ta yüz yüze eğitime aynı kararlılıkla devam edileceğini belirtti.
 
Özer, "Öğretmenlerimiz çok büyük fedakarlıklar gösterdiler. Maskelerle ders anlatmak kolay değil. Öğretmenlerimizi fedakarlıklarından dolayı ve aşılanma oranlarıyla topluma örnek oldukları için şükranlarımı sunuyorum. Öğretmenlerimizden bir istirhamımız olmuştu, öğrencilere ödev verilmemesi yönünde. Öğrencilerimize bir ödev veriyorum, 18 milyon öğrencimizin bu yarıyıl tatilinde en az bir kitap okumaları. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum." ifadelerini kullandı.
 
"Salgın nedeniyle yarıyıl tatili uzayacak mı?" sorusuna yanıt veren Özer, "Biz bu süreçte bilimsel verilerle bir elektronik takip sistemi oluşturduk. Verilere bakarak konuşuyoruz. Şu anda tatili uzatacak veriler mevcut değil, uzamasını gerektirecek bir durum yok. Aynı kararlılıkla okullarımızı açacağız." dedi. (İLKHA)
Bu haber toplam 389 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA