• Mardin41 °C
  • Diyarbakır40 °C
  • Batman43 °C
  • Şırnak41 °C
  • İstanbul34 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Midyatta hamleleriyle hayran bırakan satranç şov
22 Mayıs 2024 Çarşamba 08:55

Midyat'ta hamleleriyle hayran bırakan satranç şov

Midyat İlçesi'nde düzenlediği "Ödüllü Satranç Turnuvası" katılımcıların kıyasıya rekabetine sahne oldu.

15-21 Mayıs Gençlik Haftası Turnuvasında dereceye giren minik sporculara ödüllerini veren Ak Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış , zeka oyunlarının eğitim açısından çok önemli olduğunu belirterek, çocukların yeteneğini geliştirmesi konusunda her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

Kapsamında yapılan satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini takdim ettik.

Midyat gençlik ve spor Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen turnuvaya;Ak Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış,yanı sıra kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Çocuklarla sohbet edip, yakından ilgilenen Başkan Yarış, çocukların zeka sporu turnuvası ile hem eğlendiğini hem de öğrendiğini belirterek; “Öncelikle turnuvaya katılan bütün takımlarımızı ve miniklerimizi tebrik ediyorum. Bu turnuvada kazanan Türkiye’nin geleceği çocuklardır. Rabbim, başarılarını daim etsin. Geleceğimizin teminatı yavrularımıza yönelik sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle ilgili her alanda eğitim vererek, onların sosyalleşmesine, fiziksel ve zihinsel yönden gelişmelerine katkı sağlıyoruz. Bu noktada çocukları ve gençleri satranç ile buluşturmak ve satranca olan ilgilerini artırmak amacıyla turnuvaya katıldık. Büyük ve Güçlü Türkiye'nin geleceğini yetiştirmek için bu tur organizasyonları artırarak, devam edeceğiz. Hepinizi göstermiş olduğunuz üstün başarılardan ötürü tebrik ediyor, sizleri yetiştiren öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından İlkokullar Arası Satranç Takım Turnuvası, ödül töreniyle son buldu. Turnuva,  dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin dağıtılması ile program sona erdi.

Gençlerimizin başarılarının daim olmasını temenni ediyorum.

442481248_1015109430042988_6602467263768626841_n.jpg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA