• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Midyat Kaymakamı Tekin’e veda yemeği
05 Eylül 2019 Perşembe 17:04

Midyat Kaymakamı Tekin’e veda yemeği

Mardin’in Midyat ilçe Kaymakamı Hüseyin Tekin’e veda yemeği programı düzenlendi.

Midyat ilçesinde yaklaşık üç senedir Kaymakam olarak görevini başarıyla yürüten Kaymakam Hüseyin Tekin, görev süresinin dolmasıyla İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne görevlendirildi.

Veda yemeği programının açılışında konuşma yapan Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, kültür ve turizm diye andığımız Midyat’ı bugüne kadar ne bizler ve nede bizden önceki siyasiler bir kültür sanat festivalini düşünemediğini söyledi.

-“ Güneydoğunun parlayan yıldızı Midyat”

Şahin, “Kaymakam Hüseyin Tekin kültür ve sanat festivalini ilk başlatan o oldu.  Onun için ben Midyat halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz. Festivalimiz Cuma günü başlıyor ve göreceksiniz dünyanın her tarafından insanlar gelecek. Süryani, Ezidi, Kürt, Arap kardeşlerimiz akın akın gelecekler. Güneydoğunun parlayan yıldızı Midyat için çok güzel bir hareket olacak. Bu vesile ile Kaymakam Hüseyin Tekin beye bundan sonraki yaşantısında bürokratik hayatında üstün başarılar diliyorum. “dedi.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu üyesi Orhan Miroğlu’da, Kaymakam Hüseyin Tekin’in Midyat’ta güzel bir miras bıraktığını, kültür ve sanat festivali mirasın mimarı olduğunu kaydederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Kaymakam Hüseyin Tekin Bizler ise, görev yerlerimizin değişmesi kamu hizmetleri yürütülmesi açısından güzel bir uygulama olduğunu ifade ederek, “Gittiğimiz yere alışması ya da ayrılacağımız yerden o hüzün insan kalbinde bir burukluğa neden oluyor ama memleketin menfaati açısından önemli konular. Kapımız her zaman açıktır. Midyat için güzel şeyler yapmak gerekiyordu. Midyat’ta yakışır bir festival ile taçlanıyor, dünyaya açılıyor. İnşallah güzel işlere vesile olacak. Sizleri ve Midyat’ı unutmayacağım" dedi.

Belediye Başkanı Veysi Şahin daha sonra, Kaymakam Tekin’e teşekkür edip,  plaket takdim etti.

Düzenlene veda yemeğine, Midyat Garnizon Komutanı Albay Mustafa Akın, Cumhuriyet Başsavcı vekili Savcı Abdulkadir Boran, İlçe Emniyet Müdürü AK Parti İlçe Başkanı Melih Güneştan, Temel Salman,  İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kalender Savaş Ünal  

Yemek programına katılan kurum amirleri ve ilçenin ileri gelenleri ilçedeki hizmetlerinden dolayı Kaymakam Tekin’e teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

img_0024.jpg

Bu haber toplam 369 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Tayakısı: Tarım sektörünün ayakta kalabilmesi için çiftçi yüzde yüz desteklenmeli
  • Mide üşütmesine ne iyi gelir?
  • Diz kireçlenmesine karşı öneriler
  • Yağış nedeniyle süt ve peynirde bolluk oluştu
  • Afrika'dan gelen çöl tozu 2 gün etkili olacak
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA