• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MEB ilköğretim için hazırlanan okul zili ve şarkısını tanıttı.
07 Eylül 2019 Cumartesi 11:24

MEB ilköğretim için hazırlanan okul zili ve şarkısını tanıttı.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bakanlık tarafından ilköğretim kurumları için hazırlanan okul zili ve çocuk şarkısını tanıttı.
Nevşehir'in Uçhisar beldesi Haydar Çankaya İlkokulu bahçesinde "Yeni Okul Zili ve Çocuk Şarkısı Tanıtımı" programı düzenlendi.
 
Burada bir konuşma yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni okul zili ve çocuk şarkısı projesi üzerinde bakanlığın aylardır çalıştığını söyledi.
 
Yeni zil ve şarkının bütün ilkokullarda kullanılması için hazırlıklarının olduğunu dile getiren Selçuk, "Okullar bir hayat sahnesidir. Sınıflarımızdaki, koridorlarımızdaki, okul bahçelerimizdeki her şey eğitimin bir parçasıdır." diyerek yapılan çalışmanın amacına dikkat çekti.
 
Çocuklar için ortak bir okul zili hayata geçirmek istediklerini ifade eden Selçuk, "Bu anlamdaki çalışmamızı bugün paylaşıyoruz. Hem bir zil söz konusu, çocuklarımızın teneffüslere çıkarken işitecekleri, hem de aynı melodinin söz konusu olduğu bir şarkımız var." şeklinde konuştu.
 
Çalışmada emeği geçen herkese teşekkür eden Selçuk, çocukların hizmetine yeni bir faaliyeti sunmuş olmaktan çok mutlu olduğumuzu belirterek "hayırlı olsun" dedi.(İLKHA)
 
 
 
Bu haber toplam 197 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA