• Mardin22 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak24 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MARSU haftalık değerlendirme toplantısı yapıldı
24 Eylül 2021 Cuma 16:57

MARSU haftalık değerlendirme toplantısı yapıldı

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş başkanlığında haftalık Mardin Su ve Kanalizasyon Genel İdaresi (MARSU) değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş başkanlığında yapılan toplantıya MARSU Genel Müdür Vekili Mehmet Songur ve MARSU daire başkanları katıldı.

Toplantıda, içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarına dair devam eden ve yapılması planlanan yatırımların yanı sıra ihtiyaç duyulan yerlerde talep edilen hizmetler değerlendirildi.

Sürdürülebilir bir hizmet sunabilmek için herkesi sorumlu davranmaya davet eden Vali Demirtaş, içme suyu konusunda yaşanan sorunun büyük ölçüde kaçak kullanımdan kaynaklandığını belirtti.

Tüm ilçelere kesintisiz sağlıklı ve kaliteli içme suyu vermek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Vali Demirtaş, şunları söyledi:

“İlçelerimizde ve kırsal mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın beklentilerine cevap vermek için İçme suyu başta olmak üzere yağmur suyu ile kanalizasyon konularında ekiplerimiz 7/24 esasıyla özverili bir şekilde çalışıyor. Kesintisiz bir içme suyu için alternatif projeler üzerinde teknik ekiplerimizin çalışmalarını sürdürüyor.”

 

Bu haber toplam 219 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA