• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MARDİNLİ SPORCULARDAN BÜYÜK BAŞARI
01 Ağustos 2021 Pazar 10:58

MARDİN'Lİ SPORCULARDAN BÜYÜK BAŞARI

Türkiye Wushu Kungfu Federasyonu tarafından Sakarya İlinde düzenlenen Türkiye Gençler ve Büyükler Bay ve Bayan Wushu taolu - Sanda Lıght Sanda - Tui Shou Şampiyonasında Mardin ili adına yarışmaya katılan Orta Asya Karma Dövüş Sanatları Spor Kulübü Derneği
Türkiye Wushu Kungfu Federasyonu tarafından Sakarya İlinde düzenlenen Türkiye Gençler ve Büyükler Bay ve Bayan Wushu taolu - Sanda Lıght Sanda - Tui Shou Şampiyonasında Mardin ili adına yarışmaya katılan Orta Asya Karma Dövüş Sanatları Spor Kulübü Derneği temsil eden sporcular çeşitli dereceler elde ettiler.
 
04-14 Temmuz tarihleri arasında Türkiye Wushu Kungfu Federasyonu tarafından Sakarya İlinde düzenlenen ürkiye Gençler ve Büyükler Bay ve Bayan Wushu taolu - Sanda Lıght Sanda - Tui Shou Şampiyonasında Orta Asya Karma Dövüş Sanatları Spor Kulübü Derneği temsil eden sporcular çeşitli dereceler elde ettiler.
 
Şampiyonda 6 sporcusu ve Kulüp Başkanı Antrenör Abdulhakim Bölükbaşı ve Yardımcı Antrenör Hamza Kamal temsil etti. Şampiyonanın Tuı Shou Branşında yarışan Abdulhakim Bölükbaşı Türkiye 2.'si oldu. Hamza Kamal Türkiye 2.'si oldu.  Hasan Gümüş Türkiye 3.'sü oldu. Gürkan Eker Türkiye 3.'sü oldu. Ufuk Mersin Türkiye 3.'si oldu. Orta Asya Karma Dövüş Sanatları Spor Kulübü sporcusu derece alarak Balkan Şampiyonasında ve Avrupa Şampiyonasında yarışmaya hak kazandı. 
 
Orta Asya Karma Dövüş Sanatları Spor Kulübü Derneği Başkanı ve aynı zamanda Antrenör Abdulhakim Bölükbaşı şampiyonayla ilgili yaptığı açıklamada, "Şampiyona Türkiye Wushu- Kungfu Federasyonu Başkanı Mehmet Zeki Akıncı'nın başkanlığında İcra Kurulu Başkanı Abdulrahman Akyüz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Sorumlusu Abdulaziz Velioğlu koordinasyonluğunda gerçekleşmiştir. Mardin adına yarışmaya katılmamızda bize büyük destekçimiz olan Sayın Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Mardin İl Temsilcisi Milli Takım Antrenörü Mahmut Turgut desteklerinden dolayı teşekkür bir borç bilirim. Şampiyona için çok çalıştık ve sonucunda derece alarak emeklerimizin sonucunu altık. Ülkemizi Avrupa ve Balkan Şampiyonasında derece alarak kürsüde İstiklal marşımızı okutmak için ter dökeceğiz.
 
Bu yarışmada sporcularımıza desteklerinden dolayı; Mardin Valisi Sayın Mahmut Demirtaş, Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Hadi Çomaktekin, Ayaz Grup Teknolojı İletişim Hizmetleri LTD ŞTİ/TURKCELL Firması Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Murat AYAZ, Ferhat Bilge Sigorta Aracılık Hizmetleri LTD.ŞTİ. Sahibi Sayın Ferhat Bilge, Aydın Getap Dikkat ve Zihin Gelişim Merkezi’ne, Mardin İli Ayaz Grup Türkcell Kurumsal Çözüm Merkezi Müdürü Hasan Gündüz’e teşekkürler ederiz" diye konuştu.
 
2-099.jpg
Bu haber toplam 306 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA