• Mardin11 °C
  • Diyarbakır9 °C
  • Batman9 °C
  • Şırnak7 °C
  • İstanbul5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mardin’in girişindeki çevre düzenlemeleri devam ediyor
12 Şubat 2020 Çarşamba 12:30

Mardin’in girişindeki çevre düzenlemeleri devam ediyor

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman’ın talimatları doğrultusunda, şehir girişlerindeki alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, şehrin girişlerini daha modern hale getirmek amacıyla başlatmış olduğu çalışmalara devam ediyor. Yol Boyu Ağaçlandırma Projesi kapsamında dikilen binlerce fidanın ardından Midyat ve Diyarbakır yollarında başlatılan orta refüj ve ışıklandırma çalışmaları tamamlandı. Şehir girişlerinin daha güzel olması adına başlatılan çalışmalar çimlendirme ve çiçeklendirme ile devam edecek. 

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, şehir girişlerinin daha güzel ve modern bir hale getirmek için çalışmaları yürüttüklerini belirtti.

Büyükşehir Belediye çalışmalarının sadece alt yapı ile oluşmadığına değinen Yaman, “Şehir sadece alt yapı ile oluşmuyor. Şehirde yapmış olduğunuz yolların güzelleşmesi de gerekiyor. Büyükşehir Belediyesi olarak Midyat, Diyarbakır, Nusaybin ve Kızıltepe yollarındaki çalışmalarımızı tamamladık. Yeşillendirme, çimlendirme, çiçeklendirme ve ışıklandırılma çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Yaman, şunları söyledi: “Midyat, Nusaybin ve Kızıltepe yolları üzerindeki çalışmalarımızı daha önce bitirmiştik. Şimdide Diyarbakır yolu üzerindeki çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. İlçelerde de Büyükşehir Belediyesine ait yollarda çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşların daha konforlu seyahat edecek her türlü tedbirleri alıyoruz ve almaya devam edeceğiz” 

jpeg-(2)-004.jpg

KAYNAK: MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Bu haber toplam 463 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA